-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje „Lietuvos energijos“ valdyboje – ir LEO LT valdybos nariai

Antradienį vykusiame neeiliniame AB „Lietuvos energija“ akcininkų susirinkime atšaukta ankstesnė ir išrinkta naujoji bendrovės valdyba. Į ją pateko ir keli LEO LT valdybos nariai.
Elektra
Visuotinio akcininkų susirinkimo metu buvo pritarta dėl AB „Lietuvos energija“ dalyvavimo tiesiant Lietuvos elektros energetikos sistemos jungtį su Švedija. / R.Vilimo/BFL nuotr.

Valdybos nariais išrinkti iki šiol AB „Lietuvos energija“ valdybos narės ir generalinio direktoriaus pavaduotojos finansų reikalams pareigas ėjusi Aldona Jakutienė, LEO LT valdybos narys, technologijų direktorius Valdas Bancevičius ir LEO LT valdybos narys, strateginių projektų direktorius Šarūnas Vasiliauskas bei Aloyzas Koryzna, teigiama išplatintame pranešime.

Valdybos pirmininku ir bendrovės generaliniu direktoriumi tapo A.Koryzna, prieš tai dirbęs verslo konsultantu įmonių verslo procesų analizės, plėtros naujose rinkose, įmonių elektroninių paslaugų kūrimo srityse, dar anksčiau – ėjęs UAB „Ashburn International” generalinio direktoriaus pareigas.

„Suprantu, kad pastaraisiais metais šalies energetikoje susidariusi situacija yra sudėtinga ir siekiant strateginių tikslų laukia dideli iššūkiai, tačiau priimu šį pasiūlymą ir vertinu suteiktą pasitikėjimą. Tikiu, kad mano patirtis įmonių valdymo, telekomunikacijų ir informacinių technologijų srityse, akademinėje veikloje bus naudinga vadovaujant tokios svarbos įmonei“, – sako naujasis AB „Lietuvos energija“ vadovas A. Koryzna.

Per visuotinį akcininkų susirinkimą taip pat buvo pritarta dėl AB „Lietuvos energija“ dalyvavimo tiesiant Lietuvos elektros energetikos sistemos jungtį su Švedijos Karalystės elektros energetikos sistema, vykdant šios jungties statybos projektus ir šiuo tikslu bendrovės vardu sudarant jungtinės veiklos, konsorciumo ar kitas sutartis.

Naujoji įmonės valdyba savo pareigas pradeda eiti nuo birželio 23 dienos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius