-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujuoju Investicijų valdymo įmonių asociacijos prezidentu tapo Š.Ruzgys

Investicijų valdymo įmonių asociacijos narių metinis susirinkimas aptaręs praėjusių metų veiklos rezultatus bei patvirtinęs asociacijos veiklos kryptis 2010 m., naujuoju asociacijos prezidentu išrinko Šarūną Ruzgį.
Temos: 1 Investicijos

Šiose pareigose jis pakeis septynerius metus asociacijai vadovavusį Saulių Racevičių. 37 metų amžiaus Š.Ruzgys yra „DnB NORD investicijų valdymas“ bendrovės direktorius, teigiama pranešime spaudai.

„Asociacija jungia įvairaus profilio investicijų valdytojus – antros ir trečios pakopos pensijų fondų, skirtingų tipų investicinių fondų valdymo, klientų portfelių valdymo ir konsultavimo paslaugų įmones. Tačiau visus asociacijos narius vienija ir bendras tikslas – siekti didesnio tarpusavio supratimo tarp visų sistemos dalyvių – pačių narių, valstybės ir svarbiausia, klientų. Vieni pirmųjų uždavinių bus dar glaudesnių ryšių tarp šių interesų grupių užtikrinimas, geros praktikos gairių įgyvendinimas. Turime aiškiau suprasti, kad tik aktyviai vystomos kompetencijos veda prie tinkamai valdomų investicijų, o tai didžia dalimi prisideda prie valstybės ir jos piliečių gerovės kūrimo“, – sakė Š.Ruzgys.

Investicijų valdymo įmonių asociacijos (IVĮA) nariai padėkojo S.Racevičiui už jo darbą vadovaujant asociacijai. Jis ir toliau aktyviai dalyvaus asociacijos veikloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius