Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijui Numavičiui – naujas jo brolio ieškinys

Verslininkas Nerijus Numavičius ir JAV gyvenantis jo brolis Julius Numavičius toliau savo santykius aiškinasi teismuose – portalas delfi.lt praneša, kad sostinės teismą pasiekė naujas ieškinys.
Nerijus Numavičius
Nerijus Numavičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Teisėjams nusprendus, kad brolių verslininkų ginčas dėl 30 mln. Lt turi būti narpliojamas arbitraže, J.Numavičius ir jam atstovaujantys sostinės advokatai kreipėsi į Vilniaus teismą, iškeldami naują bylą bendrovei „VP grupė“. Ieškovo brolis Nerijus yra šios bendrovės valdybos pirmininkas ir prezidentas.

Kaip praneša delfi.lt, N.Numavičiaus brolis siekia, kad teismas „VP grupę“ įpareigotų pateikti visus dokumentus, susijusius su 2006 m. sudaryta neterminuota paslaugų sutartimi ir vėlesniais jos priedais. Pagal šią sutartį „VP grupė“ buvo įsipareigojusi atstovauti J.Numavičiaus interesams, rūpintis jo turtu ir reikalais, atlikti įvairias teisines ir finansines operacijas. Ši sutartis buvo nutraukta 2010-ųjų balandį.

J.Numavičius ieškinyje nurodė, kad norėtų susipažinti su visais „VP grupės“ įmonių akcijų pirkimo-pardavimo sandoriais, „VP Market“, „Maxima LT“ finansinių ataskaitų dokumentais. Vienas iš reikalavimų – pateikti duomenis apie bendrovių „NDX energija“, „Leo LT“ veiklą. Pasak delfi.lt šaltinių, J.Numavičius ir jam atstovaujantys teisininkai baiminasi, kad labai svarbūs dokumentai gali būti sunaikinti, paslėpti ar kam nors perleisti. Verslininkas siekia, kad dokumentai jam būtų perduoti per 30 d. nuo teismo sprendimo įsiteisėjimo, jis taip pat norėtų, jog į „VP grupės“ patalpas patektų antstolis, galintis areštuoti visus dokumentus, susijusius su J.Numavičiumi.

Kaip 15min.lt nurodė „Maxima LT“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė, akcininkų sprendimu visus su „VP grupe“ susijusius klausimus gali komentuoti tik patys akcininkai. Iki šiol broliai Numavičiai su žiniasklaida nebendrauja ir savo veiksmų viešai nekomentuoja. 15min.lt bandymai su jais susisiekti buvo nesėkmingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius