Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nevados viešnamio savininkas prostitutėms padeda atsikratyti skolų už mokslą

Nevadoje esančio viešnamio „Moonlite Bunny Ranch“ darbuotojos nors turi ir ne visiškai įprastą darbą, bet susiduria su tokiomis pačiomis buities problemomis kaip ir dauguma jų bendraamžių amerikiečių, pavyzdžiui, skolomis už aukštąjį mokslą. Tiesa, šias skolas iš savo kūno užsidirbančios merginos atiduoda gerokai sparčiau už kitose darbovietėse plušančias bendraamžes, rašo naujienų svetainė cnn.com.
Viešnamis
Viešnamis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Moonlite Bunny Ranch“ savininko Denniso Hofo viešnamiuose Nevadoje šiuo metu dirba daugiau nei 500 merginų. 18 proc. jų turi sukauptų skolų už aukštąjį mokslą.

D.Hofo teigimu, pastaruoju metu vis daugiau koledžo studenčių ryžtasi darbui viešnamiuose.

D.Hofo teigimu, pastaruoju metu vis daugiau koledžo studenčių ryžtasi darbui viešnamiuose, o čia įsidarbinusios skolų naštos atsikrato ganėtinai greitai.

Štai viena iš prostitutės amatą pasirinkusių merginų Krissy Summers studijavo Mičigano universitete ir turėjo 40 tūkst. dolerių siekiančią federalinę skolą.

Po to kai pradėjo dirbti „Moonlite Bunny Ranch“, ji pradėjo susitikinėti su D.Hofu, kuris sutiko padengti merginos skolą ir šio pažado laikėsi. K.Summers skola ištirpo per du mėnesius.

Kita viešnamio darbuotoja, save vadinanti Caressa Kisses, taip pat turėjo 40 tūkst. dolerių skolą. Prieš devynerius metus ji paliko darbą „Bunny Ranch“ ir pradėjo studijuoti vienoje Las Vegaso aukštojoje mokykloje. Tačiau po studijų neradusi norimo darbo, ji 2012 m. vėl grįžo uždarbiauti į viešnamį.

Praėjusiais metais D.Hofas padidino merginos gaunamą algą ir ji savo skolą išsimokėjo itin greitai.

„Hofas ir „Bunny Ranch“ buvo mano gelbėtojai“, – šiandien tikina C.Kisses, šiuo metu esanti viena iš daugiausiai uždirbančių prostitučių viešnamyje.

Pats D.Hofas teigia norintis pasirūpinti visų savo darbuotojų skolomis už mokslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius