Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NT statytojai pirkėjus jau vilioja ir tualetiniu popieriumi

Sunkmetis NT statytojus verčia ne tik smarkiai karpyti parduodamos produkcijos kainas, bet ir kuo išradingiau bei patraukliau verstis per galvą, siekiant pritraukti potencialių pirkėjų, teigiama pranešime spaudai.
Kambarys
Kambarys / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Druskininkuose daugiabučių projektą „Versminė“ įgyvendinantys plėtotojai visus butus parduoda ne tik su 30 proc. nuolaida, bet ir visiškai įrengtus: nuo baldų iki...  tualetinio popieriaus.

Kyla klausimas: kodėl brandaus amžiaus sulaukę žmonės negalėtų džiaugtis senatve viename švariausių ir gražiausių Lietuvos miestelių?

„Mano praktikoje to dar nėra buvę! Išties statytojams labai sunku, jei griebiamasi, pavadinčiau, tokių gan drastiškų priemonių“, – plėtotojų sprendimą komentuoja UAB „Ober-Haus“ Būsto departamento vadovas Remigijus Pleteras. Savo ruožtu, pasak R.Pletero, kuo sunkiau statytojams, tuo naudingiau pirkėjams: „Jeigu kalbame konkrečiai apie šį projektą, įžvelgčiau itin palankias perspektyvas mūsų senjorams, kurie puoselėja mintis didmiesčio triukšmą bei užterštą aplinką iškeisti į kurorto ramybę, švarų ir gryną orą“, – kalba bendrovės specialistas.

Atlikus elementarius aritmetinius skaičiavimus, pasak R.Pletero, išeitų, kad pardavus turimą NT Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje galima kur kas pigiau įsigyti naujos statybos visiškai įrengtą butą  Druskininkuose. „Todėl kyla klausimas: kodėl brandaus amžiaus sulaukę žmonės negalėtų džiaugtis senatve viename švariausių ir gražiausių Lietuvos miestelių? Mano galva, būtų racionaliau  chruščiovinę gyvenimo kokybę keisti į kur kas didesnį investicinį potencialą turintį būstą kurorte. Juolab kad tai ne tik finansiškai pranašesnis žingsnis, bet ir puiki galimybė pagerinti gyvenimo kokybę išvengiant banko jungo“, – teigia „Ober-Haus“ Būsto departamento vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius