Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo birželio Lietuvoje neliks „Reval“ pavadinimo viešbučių

Netrukus Lietuvoje nebeliks keturių „Reval“ pavadinimo viešbučių – pasikeis jų valdytojas ir pavadinimai.
Reval Hotel Lietuva
Reval Hotel Lietuva / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Belgijos kompanija „Rezidor Hotel Group“ netrukus perims „Reval“ viešbučių valdymą iš Norvegijos nekilnojamojo turto valdymo bendrovės „Linstow“.

„Linstow“ pasirašė susitarimą su „Rezidor Hotel Group“ dėl dešimties viešbučių Baltijos šalyse ir Rusijoje valdymo paslaugų perėmimo, antradienį pranešė Belgijos kompanija.

Šis kompanijų susitarimas įsigalios birželio 1 dieną. Pagal jį 6 viešbučiai bus pavadinti „Radisson Blu“, o 4 – „Park Inn“.

Viešbutis „Reval Hotel Lietuva“, esantis Vilniuje, ateityje vadinsis „Radisson Blu“, o viešbučiai „Reval Inn Vilnius“, Kauno „Reval Hotel Neris“ ir „Reval Inn Klaipėda“ taps „Park Inn“.

„Reval Hotel Latvija“, „Reval Hotel Elizabete“ ir „Reval Hotel Ridzene“, esantys Rygoje, taip pat bus pavadinti „Radisson Blu“. „Park Inn" pavadinimą gaus Talino „Reval Hotel Central“. Kitas Taline esantis viešbutis „Reval Hotel Olympia“ ir Sankt Peterburge įsikūręs „Reval Hotel Sonya“ taps „Radisson Blu“.

Kaip teigiama Belgijos kompanijos išplatintame pranešime, visi 1200 „Reval“ viešbučių darbuotojų išlaikys darbo vietas ir darbo sąlygos jiems nepasikeis.

„Rezidor Hotel Group“ valdo 385 viešbučius 60-yje šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius