-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo kitų metų keičiami „Luminor“ paslaugų įkainiai

„Luminor“ savo klientams pranešė, kad, sujungus DNB ir „Nordea“ bankus, vienodinami paslaugų įkainiai. O tai reiškia, kad dalis paslaugų banko klientams brangs, kai kurios nebebus teikiamos.
„Luminor“
„Luminor“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

DNB banko (dabar jau „Luminor“) klientas Remigijus gavo laišką iš banko, kad nuo kitų metų keisis kai kurie paslaugų įkainiai.

„2017 m. spalio 1 d. sėkmingai sujungus DNB ir „Nordea“ bankų veiklą Baltijos šalyse buvo įkurtas naujas bankas „Luminor“. Siekdami suvienodinti buvusių bankų DNB ir „Nordea“ paslaugų įkainius, pristatome įkainių privatiems klientams pokyčius, kurie įsigalios nuo 2018 m. vasario 1 d. Atkreipiame dėmesį, kad kai kurie įkainiai įsigalios anksčiau“, - rašoma laiške.

Jame prisegamas ir 34 puslapių „Luminor“ dokumentas, kuriame nurodyta, kiek įvairios paslaugos „Luminor“ klientams kainuos kitais metais.

Pavyzdžiui, „Visa Debit“ kortelės administravimo mokestis nuo kitų metų vasario didėja 10 centų iki 70 centų per mėnesį. Brangsta ir dabar jau nebeišduodamų kortelių „Visa Electron UP“ ir „Visa Electron“ administravimas.

Mokėjimo krepšelių sąlygos išlieka panašios, tiesa, nuo vasario yra naikinamas „kasdienis“ krepšelis jaunuoliui. Senjoro krepšelį užsisakyti galės asmenys nuo 65 metų (dabar – 70).

Sąskaitas banke atsidaryti ne Europos Sąjungos rezidentams kainuos dvigubai brangiau – 100 eurų (buvo 50).

Taip pat brangsta pervedimai grynaisiais banko skyriuje – nuo 2,5 iki 3 eurų. Pervedimai kita valiuta banko viduje taip pat brangsta nuo 2,5 iki 3 eurų (kai atliekami banko skyriuje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius