Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Nuo sausio mažėja elektros kaina

Elektros kaina vartotojams nuo sausio mažėja beveik 0,9 euro cento (beveik 3 lietuviškais centais). Namų ūkis per mėnesį sutaupys vidutiniškai apie 1,2 euro (4,1 lito).
Aukštos įtampos laidai
Aukštos įtampos laidai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Lesto“ atstovas Martynas Burba BNS teigė, kad gyventojai už elektrą, sunaudotą 2014 metais, turi atsiskaityti iki gruodžio 31-osios galiojusiais tarifais, o už elektrą, suvartotą po sausio 1-osios – naujais.

„Atsiskaitant už gruodžio mėnesio elektrą, mokėti reikia senosiomis kainomis, o už nuo sausio suvartotą elektrą reikia sumokėti naujai įsigaliojusiais tarifais“, – BNS sakė M.Burba.

Jis atkreipė dėmesį, kad gyventojai, mokėdami už elektrą internetu, sumas turi nurodyti eurais, o mokėdami grynaisiais, iki sausio 15 dienos tai gali padaryti ir eurais, ir litais.

Standartinis vienos laiko zonos elektros tarifas gyventojams nuo sausio 1-osios sieks 12,9 euro cento (44,5 lito cento) už kilovatvalandę, o elektrinių viryklių savininkams – 12,7 cento (43,9 cento).

Dviejų laiko zonų dienos tarifas sieks 14,1 cento (48,7 cento), nakties – 10,1 cento (34,9 cento), elektrinių viryklių naudotojams – atitinkamai 13,9 cento (48 centus) ir 10 centų (34,5 cento).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje