Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo šiol „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ automobiliai Lietuvoje kainuos mažiau

Įgaliotoji „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovė Lietuvoje UAB „Autobrava“ savo pirkėjams pateikia naujas automobilių kainas. Įvertinęs rinkos potencialą, koncernas „Fiat Group“ atstovei Lietuvoje patvirtino naują kainodarą, kuri populiariausių modelių kainas leis sumažinti iki 15 proc.
„Alfa Romeo”
„Alfa Romeo” / UAB „Autobravos“ nuotr.

UAB „Autobrava“ pranešime spaudai teigiama, kad nuo šių metų pradžios koncernas „Fiat Group“ ėmėsi naujos strategijos, kuri yra orientuota į pavienių šalių rinkose veikiančių vietos importuotojų veiklą ir jų plėtros perspektyvas.

„Šis įvertinimas yra itin reikšmingas tiek mūsų įmonei, nes galėsime pirkėjams pasiūlyti dar patrauklesnes kainas, tiek ir visai šalies rinkai, nes mūsų įmonė yra pirmoji Baltijos šalyse, kuriai suteikta galimybė taikyti naują kainodarą, suteiksiančią dar daugiau konkurencingumo“, – sako J.Bacevičius.

Jo teigimu, koncernas „Fiat Group“, įgaliotajam atstovui „Autobrava“ suteikdamas naujas automobilių kainas, kaip pagrindinį šio žingsnio argumentą įvardijo įmonės aktyvumą, profesionalumą ir didelį potencialą didinti automobilių „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ pardavimą bei per ateinančius porą metų įsitvirtinti tarp asmeninės paskirties automobilių prekybos lyderių.

Geidžiamiausių ir populiariausių Lietuvoje „Alfa Romeo” modelių –  „Alfa Romeo MiTo“ ir „Alfa Romeo 159“ – kainos sumažintos daugiausia, kai kurių versijų net iki 15 proc. „Alfa Romeo MiTo” dabar galima įsigyti nuo 53 900 litų, „Alfa Romeo 159” – nuo 83 900 litų, o „Alfa Romeo 159 Sportwagon” – nuo 88 500 litų. 

„Fiat” kainos taip pat perskaičiuotos. Daugelio versijų komplektai dar papildyti tokiais reikšmingais įrangos elementais kaip papildomos saugos oro pagalvės, ESP (elektroninė stabilumo kontrolės kelyje sistema) bei telekomunikacinė sistema „Blue&Me“. Už mažesnę kainą pirkėjui pateikiamas dar ir turtingesnio komplektavimo automobilis. Vieną išskirtiniausių modelių „Fiat 500” dabar galima įsigyti nuo 33 390 litų, „Fiat Bravo” – nuo 42 700 litų, „Fiat Linea” – nuo 44 500 litų, o naująjį „Fiat Punto Evo” – tik nuo 33 300 litų.

J.Bacevičiaus teigimu, ne mažiau svarbu ir tai, kad „Autobrava” pirkėjai nuo šiol gaus dar daugiau vertės – visiems naujiems automobiliams „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ suteikiama 3 metų gamyklinė garantija bei nemokama techninė pagalba Lietuvoje ir kitose Europos šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius