-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau

Vos prieš mėnesį pradėjo veikti nauja paskolų platforma „Unlokk“, kuri keičia nusistovėjusį, biurokratišką požiūrį į finansines paslaugas teikiančias bendroves. „Daug laiko dirbome, testavome, tobulinome, kad galėtume įgyvendinti tinkamai veikiantį, kokybišką produktą. Siekiame kurti modernesnes paslaugas, pritaikytas prie šiuolaikinių technologijų“, – sako programėlės įkūrėjai Vitalijus Chudijašas ir Mindaugas Raudavičius.
Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau
Paskola / Freepik nuotr.
Temos: 2 Paskola Kreditas

„Unlokk“ – modernus ir automatizuotas produktas, pritaikytas itin lengvam ir paprastam naudojimui bet kokio amžiaus žmogui. „Siekiame sukurti stiprų patikimumo jausmą, kad kiekvienas žinotų – vos tik prireikus, gali labai greitai ir paprastai gauti papildomų lėšų“, – sako programėlės kūrėjai.

Inovatyvi paskola – paprasčiau ir pigiau

IT finansų technologijų specialistai V.Chudijašas ir M.Raudavičius mano, kad Lietuvoje apie greitąsias paskolas susiformavusi prasta nuomonė: „Iš tiesų, tos paskolos nėra jau tokios „greitos“. Todėl gali atrodyti, kad žmonės nebetiki greitųjų paskolų bendrovėmis. „Unlokk“ yra pirmoji Lietuvoje sukurta greitųjų paskolų programėlė. Ši paslauga iš tiesų suteikiama greitai, per kelias sekundes, ne per keliasdešimt minučių ar net valandų ir sudaro galimybę pasiūlyti klientams kuo geresnes sąlygas.

VIDEO: Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau

„Mes išsiskiriame itin greitu ir inovatyviu paskolos išdavimu. Siekiame įrodyti, kad greita paskola iš tikrųjų turi ir gali būti greita“, – pasakoja verslininkai. – Norint sėkmingai plėstis šioje rinkoje, reikia gerokai paplušėti vien tik įgaunant kliento pasitikėjimą." Tad programėlės „Unlokk“ kūrėjai siekia paneigti blogus žmonių nusistatymus, o tai įrodydami kuria sistemą, kuri leistų klientui pasiskolinti kuo paprasčiau, kuo greičiau ir kuo pigiau.

Freepik nuotr./Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau
Freepik nuotr./Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau

Nereikės pildyti popierinių paraiškų

Programėlės kūrėjų tikslas – sukurti modernų, visiems suprantamą, nesudėtingai naudojamą produktą. Klientams nereikės pildyti popierinių paraiškų, laukti ilgai trunkančių kreditingumo vertinimų ar gaišti laiko stovint eilėse. Viskas atliekama žaibiškai – nereikia net niekur eiti iš namų. „Keli telefono mygtukų spustelėjimai ir pinigai jau kliento kišenėje. Mes iš tikrųjų norime padėti, norime suteikti lengvai prieinamą finansinę pagalbą, kai to labiausiai reikia“, – tvirtina M.Raudavičius.

„Unlokk“ programėlė išsiskiria automatizuotu, paprastu paskolos gavimo procesu. Pakanka vieną kartą užsiregistruoti ir pasiskolinti bus galima bet kada. Užsiregistravę vartotojai akimirksniu gauna pasiūlymus, o laiku grąžindami paskolą, ateityje, be jokių išskirtinių akcijų, gauna vis geresnius pasiūlymus skolintis.

Programėlės kūrėjai tvirtina, kad užtikrina kliento duomenų saugumą, dirba pagal visus duomenų apsaugos reikalavimus: „Mūsų infrastruktūros specialistai turi ilgametę patirtį, dirbant su didelio masto finansinių technologijų produktais bei renkant ir saugant pateiktus kliento duomenis.“

Freepik nuotr./Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau
Freepik nuotr./Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau

Pinigai kišenėje per kelias sekundes

Paėmus paskolą, paprastai pinigai kliento sąskaitą pasiekia per kelias sekundes, jei bankas, kuriuo jis naudojasi, palaiko momentinius mokėjimus. Jei bankas šios funkcijos nepalaiko, tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, tuomet viskas priklauso nuo pačio, mokėjimą priimančio, banko. „Lietuvoje beveik visi bankai (išskyrus keletą) atlieka momentinius pavedimus. O jei ne – tuomet mūsų programėlė lengvai tai indikuoja ir aiškiai iškomunikuoja klientui“, – sako V.Chudijašas.

Kreditas suteikiamas iki 12 mėn. laikotarpiui. Klientas gali pats pasirinkti, kuriam terminui nori gauti paskolą ir įsivertinti per kiek laiko galės ją grąžinti. „Ateityje atsižvelgsime į klientų norus, ir jeigu bus poreikis, paskolos terminą prailginsime, tobulinsime siūlomas paslaugas“, – teigia M.Raudavičius.

Šiuo metu paskolos limitas – 2000 Eur. Pasak verslininkų, šią sumą planuoja keisti, o tokia riba nustatyta atsižvelgiant į smulkius, asmeninio vartojimo reikmėms skirtus kreditus, kai finansinės pagalbos reikia „čia ir dabar“.

Apibendrinant, tiek paskolos terminas, tiek suma ateityje keisis pagal klientų poreikius. Savo produktą planuojama tobulinti ir koreguoti įsiklausant į rinkos poreikius.

Freepik nuotr./Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau
Freepik nuotr./Nuo šiol kiekvienas gali pasiskolinti paprasčiau, greičiau ir pigiau

Mažos palūkanos lojaliems klientams

„Unlokk“ programėlėje palūkanos už paskolas prasideda nuo 9 proc. „Mes norime ne tik paremti klientą finansiškai, bet ir suteikti jam galimybę skolintis išmaniai. Sukūrėme ir tobuliname sistemą, kuri analizuoja kiekvieno kliento situaciją individualiai ir pagal turimus duomenis leidžia didžiajai daugumai klientų gauti paskolas vis žemesnėmis palūkanomis. Kitaip sakant, klientai, kurie laiku grąžins paskolas, ateityje visada galės skolintis palaipsniui mažėjančiomis palūkanomis“, – tvirtina programėlės kūrėjai.

Dėl kredito suteikimo, klientas gali kreiptis pagalbos į bendraskolį – šeimos narį, draugą ar pažįstamą. Ši paslauga neretai leidžia mūsų klientams pasigerinti paskolos pasiūlymą. Bendraskoliui reikia tik užsiregistruoti programėlėje ir labai paprastu būdu, susipažinus su sutartimi, sutikti su jos sąlygomis. Žinoma, jeigu bendraskolis padeda pasiimti kreditą, tai turėtų ir pasirūpinti, kad paskola bus grąžinta laiku, klientui tapus nemokiam“, – pasakoja V. Chudijašas.

Nori pakeisti biurokratišką požiūrį

IT finansų technologijų specialistai ateityje planuoja išduoti „Unlokk“ mokėjimo korteles, kuriomis bus galima naudotis be jokių apribojimų: atsiskaityti visose prekybos ir paslaugų vietose, kuriose priimamos įprastos banko kortelės, išsigryninti pinigų iš bankomato arba papildyti sąskaitą norima suma programėlėje. Asmeninę „Unlokk“ mokėjimo kortelę klientas galės nemokamai atsisiųsti ir tuomet, kai dar neplanuoja imti paskolos.

„Klientas turėdamas kortelę bet kuriuo metu galės pasiskolinti pinigų ir naudoti ją kaip įprastą banko kortelę. „Unlokk“ kortelę bus verta įsigyti ir dėl to, kad ją turintys klientai gaus dar geresnes sąlygas paskoloms“, – sako M.Raudavičius.

Pasak verslininkų, ateityje sieks išlaikyti savo pirminę idėją, automatizuoti bankines paslaugas, supaprastinti jų naudojimą, pakeisti nusistovėjusį, biurokratišką požiūrį į finansines paslaugas teikiančias bendroves: „Siekiame kurti modernesnes paslaugas, pritaikytas prie šiuolaikinių technologijų, kurių ateityje tik daugės.“

Ateities planuose – plėtra į Europą, o vėliau ir į kitas pasaulio šalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius