-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Obuolius pirkusi kvitų loterijoje policijos pareigūnė išlošė 5 tūkst. eurų

Kvitų žaidime užregistruotų kvitų skaičius pasiekė milijoną, o gyventojams išdalinta per 60 tūkst. eurų piniginių prizų. Per pirmus tris žaidimo mėnesius viešojo maitinimo sektoriuje pridėtinės vertės mokesčio (PVM) skaičiuojama 900 tūkst. eurų daugiau, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Benedikto“ turgus Vilniuje
„Benedikto“ turgus Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Skaičiuojama, kad per pirmus tris žaidimo mėnesius, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, viešojo maitinimo sektoriuje į biudžetą papildomai deklaruota 861 tūkst. eurų PVM.

Per dieną vidutiniškai užregistruojama apie 7 tūkst. kvitų, todėl kas mėnesį sulaukiama daugiau nei 200 tūkst. kvitų. Šią savaitę žaidimui pateiktų kvitų skaičius perkopė pirmąjį milijoną. Iš jų apie 60 proc. sudaro kvitai už paslaugas, likę – už turgavietėse įsigytas prekes.

Šiuo metu paskelbta 200 laimingų savaitinių kvitų, kuriuos užregistravę gyventojai laimėjo po 200 eurų, ir 4 mėnesinio, 5000 eurų vertės, kvitų žaidimo prizo laimėtojai.

Paskutinio mėnesinio 5000 eurų vertės prizo laimėtoja - policijos pareigūnė iš Vilniaus, kuri kvitą užregistravo turgavietėje įsigijusi apie 5 kg obuolių. Kovo mėnesio prizą laimėjusi vilnietė teigė Kvitų žaidime dalyvaujanti ne pirmą kartą, o kvitus už turgavietėse įsigytas prekes žaidime registruojanti nuolat nuo pat šio žaidimo pradžios. Sprendimą dalyvauti Kvitų žaidime laimėtoja priėmė po kelių nesėkmingų bandymų laimėti įprastose loterijose. Jos teigimu, dalyvauti kvitų loterijoje daug paprasčiau – savotišku „loterijos bilietu“ tampantis fiskalinis kvitas gaunamas nemokamai, o jį užregistruoti internetinėje VMI svetainėje galima kada tik panorėjus.

Planus, kur išleisti netikėtai piniginę papildžiusius 5000 eurų, laimėtoja dar tik dėlioja, tačiau įvardijo, kad šeima jau kuris laikas svarstė apie naują automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius