-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ozo“ nakties burtai pirkėjų nesugundė (nuotraukos)

Vėlyvą penktadienio vakarą prekybos ir laisvalaikio centre „Ozas“ surengtas išpardavimas, skambiai pavadintas „Ozo“ nakties burtais“ , nesulaukė didelės minios vilniečių ir miesto svečių – žadėtos nuolaidos ir koncertas jų nesuviliojo.
Prekybos ir laisvalaikio centre "Ozas" surengtas naktinis išpardavimas didelio vilniečių ir miesto svečių dėmesio nesulaukė. Jų buvo vos šiek tiek daugiau nei įprastą dieną.
Prekybos ir laisvalaikio centre "Ozas" surengtas naktinis išpardavimas didelio vilniečių ir miesto svečių dėmesio nesulaukė. Jų buvo vos šiek tiek daugiau nei įprastą dieną. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Naktinis išpardavimas prekybos ir laisvalaikio centre „Ozas“ prasidėjo 22 val. ir truko maždaug iki pirmos valandos nakties. Parduotuvės siūlė nuolaidas iki 50 proc., tačiau pirkėjų, priešingai nei vylėsi išpardavimo organizatoriai, jose buvo maždaug tiek, kiek įprastą dieną.

„Tikimės, kad daug žmonių apsilankys“, – prieš išpardavimų naktį naujienų portalui 15min.lt sakė prekybos ir laisvalaikio centro atstovas Faustas Tolkušinas. Jis vylėsi, kad lankytojus pritrauks vėlyvo apsipirkimo galimybė, žadėtas koncertas ir loterija.

Vieni liko nusivylę...

Tačiau apie 22.30 val. kai kuriose parduotuvėse buvo matyti po keturis ar penkis besidairančius žmones, o kai kurios jų buvo visiškai tuščios. Kiek daugiau žmonių, kuriuos į „Ozą“ atvedė smalsumas, būriavosi prie scenos, kur galėjo išvysti iliuzionisto Arvydo Stonio ir dainininkės Mios pasirodymus.

Kai kurie 15min.lt kalbinti „Ozo“ lankytojai tikino, kad nuolaidos jų nenustebino. „Nepastebėjome ypatingų nuolaidų ar pasiūlymų“, – sakė vilnietė Viktorija prekybos ir laisvalaikio centre apsilankiusi su draugu. Vaikinas pastebėjo, kad panašių nuolaidų šiuo metu galima rasti ir kituose sostinės prekybos centruose – esą tam nereikalingas naktinis išpardavimas.

...bet buvo ir patenkintų

Tačiau „Oze“ buvo ir nuolaidomis susigundžiusių pirkėjų, kurie naktinį „Ozo“ išpardavimą lygino su gegužę „Akropolyje“ organizuota nuolaidų naktimi „Jamam“. „Nuolaidos kaip „Akropolyje“, – sakė Viktoras, „Ozo“ parduotuvėse palikęs maždaug 300 Lt. Vaikinas pasakojo, kad norimus pirkinius išsirinko ketvirtadienį, todėl penktadienį beliko tik atvažiuoti ir juos nusipirkti šiek tiek pigiau.

Siūlytomis nuolaidomis pasinaudojo ir vilnietė Odeta. Mergina sakė, kad apie išpardavimą sužinojo likus valandai iki jo pradžios ir nusprendusi apsidairyti, ar ras ką nors patinkančio. „Nusipirkau striukę ir kepurę. Daugiau nieko gero nėra“, – užtikrino mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius