Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskirstytos lėšos vaikų vasaros poilsio ir socializacijos programoms

Patvirtintas Vaikų socializacijos programų rėmimo konkursą laimėjusių organizacijų ir įstaigų sąrašas bei paskirtos lėšos savivaldybių socializacijos programoms vykdyti.
Mažieji stovyklautojai apsinuodijo stovyklos maistu.
Paskirstytos lėšos vaikų vasaros poilsio ir socializacijos programoms. / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 2 Laisvadienis Vaikai

Švietimo ir mokslo ministerija nacionalinėms socializacijos ir vaikų vasaros poilsio programoms organizuoti skyrė 2 milijonus litų, dar 3,5 milijono paskirstyta šalies savivaldybėms. Planuojama, kad savivaldybėms skirtomis lėšomis bus finansuojama per 1000 programų, teigiama pranešime spaudai.

Šiemet ministerija finansuos 52 nacionalines vaikų socializacijos programas, kurios vyks per visus metus, ir 74 nacionalines vaikų vasaros poilsio programas, 28 iš jų – stacionarių vaikų poilsiaviečių. Ypatingas dėmesys skiriamas turiningai vaikų vasarai ir edukacinėms programoms. Planuojama, kad įvairiose nacionalinėse ir savivaldybių programose galės dalyvauti per 300 000 mokinių.

Konkursą laimėjusieji programų vykdytojai ir savivaldybės sutartis dėl lėšų naudojimo turi sudaryti per mėnesį nuo rezultatų paskelbimo dienos ir užsiregistruoti tinklalapio www.ljtc.lt skyriuje „Vaikų socializacija“.

Konkurso laimėtojų sąrašai ir kita informacija skelbiama Švietimo ir mokslo ministerijos tinklalapyje http://www.smm.lt/konkursai/index.htm#vspr bei Lietuvos jaunimo turizmo tinklalapyje www.ljtc.lt, (skyriuje „Vaikų socializacija“).

Čia taip pat galima rasti informaciją apie Švietimo ir mokslo ministerijos remiamas stacionarias vaikų vasaros poilsio stovyklas.

Vaikų socializacijos programų rėmimo konkursas vykdomas įgyvendinant Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtintą Vaikų ir jaunimo socializacijos programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius