Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 22

T.Okmanas pasisakė apie siūlymus gelbėti Nacionalinį stadioną, lošimų reklamos draudimą ir vienaragio ėjimą į biržą

Daugiafunkcio komplekso Vilniuje gelbėtoju galėjo tapti ne verslininko Arvydo Avulio valdoma „Hanner“, o „Žalgirio grupė“, kuriai priklauso ir žinomas šalies krepšinio klubas, kalbėdamas 15min prenumeratoriams skirtoje „Pikenrolo klubo“ laidoje sakė grupės akcininkas ir „Tesonet Global“ vadovas Tomas Okmanas.
Tomas Okmanas
Tomas Okmanas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Apie tai, kad perimti Daugiafunkcio komplekso, dažniau vadinamo tiesiog Nacionaliniu stadionu, projektą iš problemų kamuojamos „BaltCap“ buvo siūlyta ne tik Arvydo Avulio statybų įmonei „Hanner“, tačiau ir vienam turtingiausių šalies verslininkų Tomui Okmanui, užkulisiuose buvo kalbėta jau kelias savaites.

Vis dėlto, dalyvaudamas 15min „Pikenrolo klubo“ laidoje T.Okmanas patikslino, kad perimti statybas ir vystymą nebuvo siūloma tiesiogiai jam ar jo skaitmeninius saugumo sprendimus siūlančiai kompanijai „Tesonet“.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Nacionalinio stadiono statybos
Lukas Balandis / BNS nuotr./Nacionalinio stadiono statybos

„Galiu tikrai paneigti, kad T.Okmanui ir „Tesonet“ buvo siūloma, tikrai ne. Mes su statybomis nelabai ką suprantame ir tai nėra mūsų sfera <...> Natūralu, kad įvykus šiems įvykiams, buvo kalbama su „Žalgirio“ grupe, ar jie galėtų perimti šį projektą ir vystyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius