-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per dvi savaites „Vilnius veža“ pervežė apie 3000 keleivių

Vilniaus miesto savivaldybės įsteigta taksi įmonė „Vilnius veža“ per dvi savo veiklos savaites jau pervežė apie 3000 vilniečių ir miesto svečių.
„Vilnius veža“ taksi automobiliai
„Vilnius veža“ taksi automobilis. / „Inchcape“ nuotr.

„Iš savo klientų sulaukiame daug gerų atsiliepimų, ypač dėl to, kad jie važiavimo gale gauna čekį su informacija, kuriame pateikiama, kiek kilometrų keleivis nuvažiavo ir kiek už tai reikia sumokėti bei koks vairuotojas jį vežė“, – pranešime spaudai sakė įmonės „Vilnius veža“ vadovas Rolandas Statulevičius.

Įmonės vadovas teigia, kad jų teikiamomis paslaugomis vis dažniau naudojasi tėvai, kurie negali nuvežti savo vaikų į mokyklą. „Mes taip pat jau įsigijome vaikiškas kėdutes ir saugiai galime vežti mažus vaikus“, – sako jis.

Taip pat „Vilnius veža“ jau sudarinėja sutartis su įmonėmis, ypač tarptautinėmis kompanijomis, užsienio ambasadomis, viešbučiais. Bendrovė keleivius veža naujais, „Ford C-MAX“ (2012 m.) automobiliais, rašome Vilniaus miesto savivaldybės pranešime spaudai.

Vilniaus miesto savivaldybė atkreipia dėmesį, kad „Vilnius veža“ kol kas neturi savo dispečerinės ir naudojasi taksi dispečerinės paslaugomis, prie kurios prisijungę dar apie 30 individualia veikla besiverčiančių taksi vairuotojų. Todėl keleiviai, paskambinę dispečerei numeriu 1450 arba (8 5) 233 33 37 turėtų pasakyti, kokiu taksi nori važiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius