Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pinkevičiaus bendrovės turtas – areštuotas

Statybų bendrovės „Ranga IV“ vadovui Laimučiui Pinkevičiui pirmadienis pažėrė ne tik gerų žinių. Nors teisme jis susitaikė su verslininku Antanu Dageliu, Vilniaus 1–asis apylinkės teismas areštavo jo įmonės turtą bei sąskaitą.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius.
L.Pinkevičius su savo žmona Asta mėgsta demonstruoti prabangą, tačiau pastaruoju metu jiems ne patys geriausi finansiniai laikai. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Ranga IV“ turtas areštuotas valymo įmonės „Blitz.lt“ prašymu, praneša lrytas.lt. Šios įmonės atstovai teigia, kad „Ranga IV“ už suteiktas paslaugas vėluoja jiems sumokėti jau tris mėnesius. „Blitz.lt“ vadovas teigia, kad jie siūlė įvairių kompromisinių variantų, tačiau susidūrė su visišku ignoravimu.  „Blitz.lt“ reikalauja, kad btų sumokėta 46221 litas skolos, taip pat beveik 4 tūkst, litų delspinigių, 11,84 proc. metinių palūkanų, žyminis mokestis bei advokato paslaugos.  

Naujienų portalui 15min.lt paties L.Pinkevičiaus komentaro gauti nepavyko. Jo asistentė teigė, kad šiuo metu verslininkas yra labai užsiėmęs ir pokalbiui su žurnalistais laiko neturi.

Apie „Ranga IV“ bėdas naujienų portalas 15min.lt jau rašė. Praėjusį pirmadienį buvo skelbiama, kad šios bendrovės subrangovai mąsto apie galimybę inicijuoti „Rangos IV“ bankrotą dėl skolų. Tuomet L.Pinkevičiaus valdoma įmonė statybų bendovei „Montuotojas“, kurios atstovai atvirai prabilo apie „Rangos IV“ bėdas, sumokėjo dalį skolos. Pranešta, kad „Montuotojui“ buvo sumokėta 420 tūkst. litų.

Teigiama, kad „Rangos“ grupę slegia ir skolos bankams, kurių mokėjimą sunkina sulėtėjęs nekilnojamojo turto pardavimas. Vien Vilniaus mikrorajone Perkūnkiemyje neparduota per 200 butų. Visos „Rangos“ grupės prezidentas teigia, kad įmonės atsiskaitymą veikia ir jai negrąžinamos skolos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius