Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokalbiai mobiliuoju ima stelbti trumpąsias žinutes

Trumpoji žinutė, kaip pigesnis būdas pasveikinti artimą žmogų, praranda prasmę. Gyventojai per šiemetes Kalėdas ir skambino daugiau nei pernai, ir plepėjo ilgiau.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Lietuvos rytas“ rašo, kad SMS žinučių per Kalėdas siųsta mažiau arba panašiai kaip pernai. Pirmąją Kalėdų dieną tinkle „Tele2“ išsiųsta 18 mln. žinučių – 0,3 mln. mažiau nei pernai.

„Žmonės nesuka galvos dėl kainos, todėl daugiau skambina, o ne rašo žinutes. Ryšys pinga, tad vartotojams jokio skirtumo – skambinti ar rašyti“, – sakė „Tele2“ Komunikacijos skyriaus vadovas Andrius Baranauskas.

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ vartotojai per 3 šventines dienas išsiuntė 38,6 mln. žinučių – mažiau nei prieš metus, tačiau triskart daugiau nei įprastą dieną.

Bendrovės „Bitė Lietuva“ klientai per 3 šventines dienas išsiuntė panašų skaičių žinučių kaip pernai. Tačiau aktyviausi SMS rašytojai yra išankstinio mokėjimo paslaugomis besinaudojantys klientai, paprastai jaunesni.

Mobiliojo ryšio operatoriai užfiksavo, kad per švenčių dienas vartotojai skambina apie 20 proc. daugiau nei įprastą dieną, šiemet pokalbiai truko ilgiau nei pernai ar užpernai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius