-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus nukentėjo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 70 gaisrų. Žmonių aukų pavyko išvengti, tačiau du gyventojai buvo sužeisti.
Ugniagesys
Ugniagesys / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 13.10 val. Šiauliuose, Metalistų gatvėje, bendrovės „Laverta“ autoservise, kaip spėjama, virinant vilkiko išmetimo vamzdžio konstrukciją sprogo mašinos degalų bakas. Sprogimo banga nubloškė, o ugnies pliūpsnis stipriai apdegino du 58-erių ir 55-erių vyrus, kuriuos greitoji dėl II–III laipsnių kūno ir kvėpavimo takų nudegimų nuvežė į ligoninę. Per gaisrą apdegė vilkiko MAN variklio skyrius, kabinos degios detalės ir puspriekabės-šaldytuvo priekis. Taip pat apdegė šalia stovinčio vilkiko Mercedes-Benz tentas, aprūko patalpos, nuo karščio deformavosi jų lubos. Įvykis tiriamas.

Praėjusią naktį, apie 2.20 val., gaisras kilo Kaišiadorių rajone, Beištrakių kaime, individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas su priestatu jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė namo stogas, mansarda bei namų apyvokos daiktai, vandeniu buvo sulietas pirmas pastato aukštas. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 12.20 val. individualus gyvenamasis namas užsiliepsnojo Kauno rajone, Kačerginės miestelyje, J.Janonio gatvėje. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta prie kamino dalis pastato stogo ir jo konstrukcijų. Gaisro priežastis – krosnies bei dūmtraukio eksploatavimo taisyklių pažeidimai.

Apie 14 val. gyvenamasis namas užsidegė Mažeikių rajone, Stočkų kaime. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Gaisro metu supleškėjo namo stogas, išdegė vidus bei čia buvęs nuomininkų turtas: šaldytuvas, šaldiklis, 2 televizoriai, kompiuteris, baldai bei namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 21.20 val. gaisras kilo Varėnos rajone, Valkininkų geležinkelio stotyje stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira ugnimi, jo stogas ir perdanga buvo įgriuvę. Sudegė namo stogas, viduje buvęs turtas, apdegė sienos. Gesinant gaisrą, ugniagesiams vandenį teko vežioti net iš už trijų kilometrų esančio vandens telkinio. Gaisro aplinkybės tiriamos. Beje, pernai gruodį toje pačioje geležinkelio stotyje per gaisrą kitame gyvenamajame name žuvo net trys žmonės.

Apie 22.50 val. Jurbarko rajone, Vasario 16-osios gatvėje, užsiliepsnojo dar vienas individualus gyvenamasis namas. Išdegė namo vidus ir dalis stogo dangos. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius