-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekybininkai gelbėjasi skelbdami drastiškas nuolaidas

Atsižvelgdami į neigiamą augančių kuro, šilumos ir elektros kainų poveikį pirkėjų perkamajai galiai, didieji prekybos centrai skelbia akcijas, kurių metų taikomos didžiulės nuolaidos.
Piniginė
Piniginė / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Prekybos ir paslaugų centro „Molas“ pranešime spaudai teigiama, kad po švenčių suplonėjusias pirkėjų pinigines dar labiau palengvinti grasina dėl šalčių ir brangstančios elektros energijos augantys mokesčiai už šilumą, didėjanti kuro kaina. Ekonominio sunkmečio sąlygomis dėl tokios padėties smarkiai susilpnėjo daugelio žmonių perkamoji galia.

Pasak prekybininkų, pirmosiomis sausio dienomis rinkoje visada jaučiamas nuosmukis, tačiau sunkmečiu jis ypač ryškus, o šiemet dar didesnis nei pernai.

Sulėtėjusią prekybą tikimasi išjudinti didžiulėmis nuolaidomis. Šį savaitgalį, nuo penktadienio iki sekmadienio, kauniečiai prekybos ir paslaugų centre „Molas“ galės apsipirkti net iki 70 proc. pigiau. Čia įsikūrusi parduotuvė „Jysk“ priėmė ypač drąsų sprendimą – ne mažesnės kaip 25 proc. nuolaidos bus taikomos visam asortimentui.

„Sunkmečio našta dabar visu svoriu užgulė ant žmonių pečių. Todėl taikydamiesi prie pakitusių pirkėjų galimybių, stengiamės pasiūlyti jiems kuo priimtinesnes kainas“, – sako „Molo“ vadovė Daiva Dankšienė.

Žymiai pigesnių prekių galės įsigyti ir klaipėdiečiai – sausio 15–17 dienomis uostamiesčio prekybos ir pramogų centre BIG kainos taip pat kris iki 70 proc.

„Tikimės, kad ši akcija bus naudinga visiems: prekybininkai galės padidinti apyvartas, pirkėjai – įsigyti reikiamų prekių už labai gerą kainą“, – viliasi BIG vadovas Gediminas Jasas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius