Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prezidentas su K.Starkevičiumi aptars pagalbą verslui

Prezidentas Gitanas Nausėda ir Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkas Kazys Starkevičius aptars paramos verslui skirstymą bei kitus klausimus.
Kazys Starkevičius
Kazys Starkevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Susitikime su K.Starkevičiumi prezidentas, be kitų klausimų, aptars pagalbą verslui pandemijos metu, ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės plano rengimą, regionų ekonomikos skatinimą“, – BNS sakė šalies vadovo atstovas Ridas Jasiulionis.

G.Nausėda sausį interviu „Verslo žinioms“ teigė, kad pagalba verslui per antrąjį karantiną teikiama efektyviau, nei pernai pavasarį.

Tačiau subsidijos iš pirmojo paramos nukentėjusiam verslui paketo pastaruoju metu dalijamos lėtai – tą pripažino ir Ekonomikos ministrė Aušrinė Armonaitė.

Tuo metu valdančiųjų konservatorių siūlymą mažinti PVM maitinimo įstaigoms bei kai kuriems kitiems labiausiai nuo karantino nukentėjusiems sektoriams G.Nausėda vertino rezervuotai.

„Jeigu kalbame apie PVM sumažinimą konkrečioms verslo grupėms, tai jau iš esmės kalbame apie konkrečią paramą toms verslo grupėms, o ne vartotojams, ne žmonėms“, – interviu BNS kovo pabaigoje sakė prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius