Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ranga IV investicijos plius“ į darželį Vilniuje investuos beveik 18 mln. litų

Viename tankiausiai apgyvendintų Vilniaus miegamajame rajone Perkūnkiemis bendrovės „Ranga IV investicijos plius“ už 17,97 mln. litų pastatytą darželį daugiau kaip 200 vaikų galėtų lankyti jau šį rudenį.
Verslininkas Laimutis Pinkevičius priverstas klausyti kreditorių grasinimų.
Verslininkas Laimutis Pinkevičius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vilniaus valdžia po pateikimo pritarė ir toliau svarstys projektą, kuriuo numatoma panaikinti 2010 metų sprendimą nutraukti sutartį su „Ranga IV investicijos plius“, valdančia darželiui skirtą sklypą, ir naujomis žemesnėmis kainomis pradėti 2008 metais sutartus darbus, penktadienį praneša dienraštis „Vilniaus diena“.

Naujajame sutarties su bendrove „Ranga IV investicijos plius“ projekte numatyta, kad Perkūnkiemio darželio sklypo pardavimas, projektavimas ir statyba, kainuos 11,03 mln. litų mažiau nei numatyta 2008-ųjų sutartyje, – 17,97 mln. litų.

Nepaisant gerokai sumažėjusių finansų, darželis turėtų būti pastatytas lygiai toks pat, kokį statyti buvo numatyta projekte.

„Situacija tokia, kad iš šio darželio statybų nieko neuždirbsime, tačiau pastatą pastatysime tokį, kad paskui nebūtų gėda ir mūsų niekas nekaltintų. Iš esmės tie skirti pinigai yra darželio savikaina. Mes ir taip stengėmės išsaugoti visus projekte numatyta dalis, kurių savivaldybė jau norėjo atsisakyti. Statybos tikrai nenukentės. Dabartinėje statybų sektoriaus situacijoje džiaugiamės ir ką nors gera vilniečiams padarę“, – sakė „Rangos IV“ vadovas Laimutis Pinkevičius.

Iš projekto, kaip sako L.Pinkevičius, nieko neuždirbsianti jo įmonė vis dėlto gaus naudos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius