-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revolut Bank” pristatė vartojimo paskolas ir kredito korteles

„Revolut Bank“ klientams Lietuvoje pristatė dvi naujas kredito paslaugas – vartojimo paskolas ir kredito korteles.
„Revolut“ mokėjimo kortelė
„Revolut“ mokėjimo kortelė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Didžioji dalis banko klientų gali kreiptis paskolos iki 8 tūkst. eurų. Nurodoma, kad paskoloms nebus taikomi jokie administravimo, komisiniai ar kiti mokesčiai. Metinės palūkanos sieks nuo 6,65 proc., priklausomai nuo kliento rizikos įverčio, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Paraišką vartojimo paskolai galima pateikti tiesiogiai „Revolut“ mobiliojoje programėlėje.

Taip pat „Revolut Bank“ pradėjo siūlyti ir kredito korteles. Teigiama, kad pasirinkus standartinį planą joms nebus taikomi jokie administravimo ar mėnesiniai mokesčiai, reikės tik sumokėti kurjeriui už kortelės pristatymą. Kortelių kredito limitas galės siekti iki 3 tūkst. eurų. Pirkiniams, už kuriuos bus atsiskaityta „Revolut Bank“ kredito kortele, palūkanų bankas neskaičiuos iki kito mėnesio paskutinės dienos – iki 60 dienų.

Siūlydamas kredito paslaugas ir vertindamas klientų kreditingumą, bankas bendradarbiauja su duomenų analizės įmone „Scorify”.

Kol kas paslaugos prieinamos ne visiems – tik Lietuvos gyventojams, turintiems „Revolut“ sąskaitą ir gaunantiems pajamas pagal darbo sutartį. Visi kiti, besidomintys paslauga, gali užsiregistruoti laukiančiųjų sąraše ir sulauks „Revolut Bank” kvietimo kreiptis dėl paskolos, kai tik bus tokia galimybė.

„Revolut Bank“ veiklą Lietuvoje oficialiai pradėjo kiek anksčiau šiais metais, pirmiausiai pasiūlęs indėlių iki pareikalavimo banko sąskaitas, apdraustas indėlių draudimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius