-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revolut“ kriptovaliutas atrakino visiems – žada sandorius per 30 sekundžių

Finansinių technologijų bendrovė „Revolut“ pranešė sudaranti galimybes visiems vartotojams įsigyti, saugoti ir iškeisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį iš 25 įprastų valiutų – anksčiau tą galėjo ribotas vartotojų skaičius. Tačiau gali tekti luktelėti – vartotojai, norintys atsirakinti kriptovaliutų paslaugą, pateks į bendrą laukiančiųjų sąrašą ir paeiliui sulauks pasiūlymo atrakinimo.
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas / „Revolut“ nuotr.

„Revolut“ aiškina, kad kriptovaliutų bus galima įsigyti bet kokia palaikoma valiuta –pvz., Lenkijos zlotais ar Šveicarijos frankais, tai leis išvengti valiutos keitimo mokesčių.

Patys vartotojai kriptovaliutų tiesiogiai nekontroliuos – jos saugomos „Revolut“ programėlėje. Tarpusavyje vartotojai gali vienas kitam persiųsti turimus bitkoinus, laitkoinus ar eterį nemokama, tačiau pervesti į išorės pinigines kriptovaliutų šiuo metu negalima.

Anksčiau prieigą prie kriptovaliutų turėjo tik „Premium“ narystę turintys vartotojai arba tie, kurie sėkmingai į „Revolut“ prijungdavo dar tris asmenis.

Tuomet dėl milžiniškos kriptovaliutų paklausos buvo sutrikęs „Revolut“ paslaugų teikimas.

„Buvome pritrenkti to, kiek žmonių – ypač lietuvių – susidomėjo mūsų kriptovaliutų paslauga, todėl dabar labai džiaugiamės galėdami ją pasiūlyti visiems savo vartotojams. Visos sistemos buvo atitinkamai atnaujintos ir testuojamos, taigi esame pilnai pasiruošę susitvarkyti su paklausa ir išvengti sistemos trikdžių“, – teigia „Revolut“ Baltijos regiono vadovas Andrius Bičeika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius