-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revolut“ pristato bekontaktę metalo kortelę su naujomis paslaugomis

„Revolut“ trečiadienį pristatė išskirtinę metalo kortelę, kuria atsiskaitant klientai atgal į sąskaitą iškart gaus iki 1 proc. nuo pirkinio sumos ir galės nemokamai naudotis asmeninio konsjeržo paslaugomis, rašoma spaudai išplatintame pranešime.
„Revolut Metal“ kortelė
„Revolut Metal“ kortelė / Įmonės nuotr.

Nurodoma, kad grąžą bus galima kaupti bet kuria iš 25-ių programėlėje palaikomų valiutų arba 5-ių kriptovaliutų. Atsiskaitant už Europos ribų, klientams į sąskaitą grįš 1 proc. nuo pirkinio sumos. Atsiskaitant Europoje į sąskaitą iškart grįš 0,1 proc. pirkinio sumos.

Be to, anot pranešimo, „Metal“ plano klientai turės galimybę visame pasaulyje nemokamai išsigryninti iki 600 eurų, naudotis papildytu kelionių draudimu, bei konsjeržo paslaugomis – asmeniniai asistentai padės gauti reikalingus bilietus, rezervacijas norimuose restoranuose ar užsakyti skrydžius, taip pat – patars dėl įvairių lankomų vietų visame pasaulyje.

„Su „Metal” kortele ir planu žengiame į naują klientų segmentą, ir tikimės, kad ji ras savo vietą tarp išskirtines patirtis vertinančių klientų“, – sakė „Revolut” verslo plėtros vadovas Andrius Bičeika.

„Su naujuoju planu siūlome papildytą kelionių draudimą, o asmeninio asistento paslauga ypač padės taupyti laiką keliaujant – žmogui nebereikės pačiam gaišti laiko paieškos svetainėse lyginant įvairius bilietų ar restoranų pasiūlymus. Be to, „Revolut Metal“ kompanijai yra ir svarbus naujas pajamų šaltinis – ypač dabar, kai iki metų galo ruošiamės startuoti Šiaurės Amerikoje bei Azijoje“, – aiškina A.Bičeika.

Naujoji kortelė taip pat suteiks galimybę atlikti neribotą valiutos keitimą ir nemokamus tarptautinius pervedimus, prioritetinį klientų aptarnavimą visą parą, bei tarptautinį kelionių draudimą – be medicininio ir odontologinio, į jį bus įtrauktas ir draudimas vėluojančių skrydžių ar bagažo atveju. Ateityje tarp plano pasiūlymų planuojama įtraukti ir nuolaidas oro uosto VIP ložėms, jungtines šeimos sąskaitas, neribotas virtualias korteles ir papildomus pasiūlymus naudojantis šiuo metu kuriama nemokamo investavimo platforma.

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Revolut“ kuriant šį išskirtinį produktą. Unikali kortelės išvaizda ir platus pasiūlymų spektras klientui, kartu su visame pasaulyje žinomu „Mastercard“ vardu, sukuria ypač patrauklų produktą tikram pasaulio piliečiui“, – teigia Darrenas Dealas, „Mastercard“ išankstinio papildymo kortelių vadovas Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje viceprezidentas.

„Revolut Metal“ kortelė gali būti naudojama ir bekontakčiams atsiskaitymams. Naujoji metalo kortelė už paprastą sunkesnė net tris kartus, sveria 18 gramų, ir yra pagaminta iš vientiso sustiprinto plieno lakšto, naudojant deimantinį grąžtą, o dažai ant kortelės padengti fizikinio nusodinimo iš garų fazės būdu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius