-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rubikonas“ varsto energetikos ministro A.Sekmoko duris

Penktadienio rytą energetikos ministras Arvydas Sekmokas priėmė koncerno „Dalkia“ vadovą Baltijos regione ir Rusijoje Jeaną Sacreste‘ą ir koncerno ICOR akcininką, „Vilniaus energijos“ prezidentą Liną Samuolį. Susitikimą inicijavo patys verslininkai.
Arvydas Sekmokas
Arvydas Sekmokas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiuo metu „Dalkia“ su ICOR (buvusiu „Rubicon group“) sostinėje neatsiklausę miestiečių ir be konkurso inicijuoja 670 mln. litų vertės projektą dujas pakeisti biokuru, pratęsiant šilumos tinklų nuomos sutartį iki 2036 metų. Ką verslininkai kalbėjosi su ministru, lieka konfidencialu, praneša alfa.lt.

Vėliau išplatintame Energetikos ministerijos pranešime rašoma, kad „Dalkia“ atstovas pristatė kompanijos planus investuoti į jos nuomojamą Vilniaus šilumos ūkį. Investicijos ateitų per bendrovę „Vilniaus energija“ ir būtų skirtos biokuro katilams įrengti. Tai mažintų priklausomybę nuo rusiškų dujų ir padėtų sumažinti šildymo kainas sostinės gyventojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius