Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusija ir Pietų Korėja derėsis dėl laisvosios prekybos zonos paslaugoms ir investicijoms

Oficialios derybos tarp Rusijos ir Pietų Korėjos dėl laisvosios prekybos zonos paslaugoms ir investicijoms prasidės jau penktadienį, skelbia Rusijos ekonominės plėtros ministro pavaduotojas Azeras Talybovas.
Seulas
Seulas / Shutterstock.com nuotr.

Apie derybas jis pranešė Rusijos-Pietų Korėjos ekonominio forumo metu.

„Jau buvo užsiminta, kad normų ir reguliavimo pertvarka yra labai svarbi laisvosios prekybos sutarties kontekste. Šie dvišaliai susitarimai, skirti skatinti investicijas, buvo pasirašyti 1990 metais. Žinoma, reikalinga tam tikri atnaujinimai ir šiandien skelbiame apie derybų dėl laisvosios prekybos zonos paslaugoms ir investicijoms pradžią“, – sakė A.Talybovas.

„Šis susitarimas yra pirmas žingsnis liberalizuojant dvišalius ekonominius ryšius. Mes tikimės, kad sutartis padės padidinti paslaugų prekyba, atskleisti Rusijos gebėjimus pervežant Korėjos įmonių krovinius bei pritraukti korėjiečių investicijas ir technologijas energetikos, transporto, laivų statybos ir žuvininkystės sektorius“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius