Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ dukart per savaitę skraidins į Barseloną

Oro linijų bendrovė „Ryanair“ ketvirtadienį praneša apie naują maršrutą iš ir į Vilnių.
„Ryanair“ lėktuvas
„Ryanair“ lėktuvas. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ryanair Barselona

Nuo spalio 30 dienos Barselona prisijungs prie esamo maršrutų tinklo, į kurį įeina skrydžiai į Dubliną, Londoną, Milaną, Romą, Žironą ir Bremeną, ir taps jau 7-ąja iš Vilniaus pasiekiama nuostabia vieta. „Ryanair“ jau vykdo skrydžius į Barselonos Žironos oro uostą, o dabar pradės veikti pagrindiniame Barselonos „El-Prat“ oro uoste.

Tiesioginis maršrutas į Ispanijos šiaurės rytuose esančią Katalonijos regiono sostinę Barseloną bus vykdomas du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais.

„Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Lietuvai Katarzyna Gaborec šiandien džiugiai praneša:

„Šie metai Vilniaus oro uoste buvo išties sėkmingi: ne vien dėl to, kad „Ryanair“ dabar siūlys jau septynis nepakartojamus skrydžius į Vilnių ir iš jo, tačiau ir dėl to, kad ir esamų skrydžių bilietus keleiviai užsisakinėja kaip pašėlę. Mūsų nuomone, dėl itin didelės tikrai pigiausių mūsų skrydžių paklausos keleivių skaičius Vilniuje pasiekė dar neregėtas aukštumas. Mes labai džiaugiamės savo sėkme Vilniuje ir tikimės, kad naujasis maršrutas bus toks pat efektyvus, kaip ir šeši ankstesnieji.“

Šį naują maršrutą į Ispaniją nuo penktadienio tinklalapyje www.ryanair.com galėsite užsisakyti tik už 104 litus į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir išlaidas. Numatoma, kad šie skrydžiai bus išpirkti per itin trumpą laiką, tad apsilankykite tinklalapyje www.ryanair.com jau šiandien. Be to, „Ryanair“ ketvirtadienį skelbia apie naują maršrutą į Kauną ir iš jo. Ateinančio žiemos sezono metu į tvarkaraštį bus įtrauktas maršrutas į Eindhoveno oro uostą Nyderlanduose, kuris bus vykdomas du kartus per savaitę.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius