-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ Kaune ieško darbuotojų

„Ryanair“ svarsto galimybę steigti Orlaivių priežiūros ir remonto padalinį Kaune, kur būtų aptarnaujami aviakompanijos lėktuvai, atliekami įvairūs orlaivių periodinės priežiūros bei remonto darbai. Padalinys įsikurtų Kauno oro uoste.
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Apie naujojo padalinio steigimą svarstančios kompanijos atstovai skelbia norintys susitikti su potencialiais darbuotojais, kad galėtų įvertinti vietinių specialistų galimybes. „Ryanair“ skelbia, jog ieškomi angliškai kalbėti ir rašyti mokantys mechanikai, turintys specialius įgūdžius ir automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio technikos ar traukinių remonto darbo patirtį.

Airijos kompanija taip pat ieško patyrusių stacionarių ir besisukančių orlaivių sparnų mechanikų bei JAR 66 B1/B2 licencijas turinčių inžinierių. Skelbiama, jog kandidatai privalo turėti minimalius darbo kompiuteriu įgūdžius. „Ryanair“ žada pasirinktiems kandidatams vesti specialius apmokymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius