Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ skelbia atidaranti naujus maršrutus

Populiariausia Europos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ praneša 2012 m. kovo pabaigoje atidarysianti savo aštuntą maršrutą iš Vilniaus į Paryžiaus Beauvais oro uostą. Iš Vilniaus taip pat vykdomi skrydžiai į Barseloną, Dubliną, Londoną, Milaną, Romą, Brėmeną ir Badeną.
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Naujasis maršrutas bus perkeltas iš Kauno oro uosto, iš kurio šiuo metu vykdomi skrydžiai tęsis iki žiemos sezono pabaigos. Naujieji skrydžiai iš Vilniaus bus pradėti kovo pabaigoje ir bus vykdomi tris kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadienis ir penktadieniais. Tikimasi, kad šis maršrutas sulauks didelės sėkmės.

„Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Lietuvoje Katarzyna Gaborec džiaugiasi šiandienos naujienomis: „Ryanair praneša, kad 2012 m. kovą bus atidarytas aštuntasis maršrutas iš Lietuvos sostinės Vilniaus į Paryžių ir atgal. Šie metai buvo puikūs Vilniaus oro uostui. Šiuo metu „Ryanair“ siūlo aštuonis maršrutus iš Vilniaus, todėl esant didelei mūsų garantuotų mažiausių kainų paklausai, tikime, kad keleivių skaičius Vilniuje augs. Mes džiaugiamės savo sėkme čia ir tikimės, kad naujasis maršrutas bus toks pat sėkmingas kaip ir kiti septyni. Naująjį maršrutą jau nuo šiandien galite rasti mūsų interneto svetainėje www.ryanair.com. Bilietai bus tikrai greitai išgraibstyti, todėl apsilankykite mūsų interneto svetainėje dar šiandien.“

„Ryanair“ yra populiariausios oro linijos pasaulyje. Kasdien jos vykdo daugiau kaip 1 500 skrydžių iš 48 bazių ir turi daugiau kaip 1 300 pigių skrydžių maršrutų, kurie jungia 160 miestų. „Ryanair“ flotilę sudaro 278 nauji „Boeing 737-800“ orlaiviai. Kitais metais bus pristatyti dar 33 nauji orlaiviai, kurie buvo užsakyti atsižvelgiant į planuojamą poreikį. Šiuo metu „Ryanair“ komandoje dirba 8 500 žmonių. Tikimasi, kad šiais mokestiniais metais „Ryanair“ perveš apie 75 mln. keleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius