Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sau – iškylą, uodui – purškalą

Šiais metais uodai žmones atakuoja negailestingai, todėl žmonės ieškodami būdų kaip apsisaugoti nuo uodų, šiemet puolė pirkti visas įmanomas priemones, informuoja „Lietuvos žinios“.
Uodas
Uodas / BFL/ Sauliaus Žiūros nuotr.
Temos: 2 Rinka Pinigai

Gyventojai išbando ir purškiamas, ir tepamas ant odos, plaukų ar drabužių priemones, taip pat uodus atbaidančias žvakes, tačiau lyderio pozicijas šių prekių lentynose užima purškiamieji repelentai.

„Maxima LT“ atstovė ryšiams su visuomene Renata Saulytė teigė, kad per pirmuosius 5 šių metų mėnesius įvairių priemonių nuo uodų pardavimas, lyginant su pernai tuo pačiu laikotarpiu, išaugo dvigubai.

Auga ir priemonių vabzdžiams naikinti pardavimas – graibstomi musgaudžiai, aerozoliai ir pan. – jų pardavimas išaugęs 13 procentų.

Anot R.Saulytės, renkantis repelentą ar kitas priemones nuo uodų, labai svarbi kaina: žmonės perka gerai išreklamuotą ir kuo pigesnę produkciją. R.Saulytė patikino, kad repelentų kainos šiais metais nekilo.

Lietuvos dermatovenerologų draugijos prezidentė Matilda Bylaitė teigė, kad repelentai – vienintelė priemonė, kuri iš tiesų gali bent šiek tiek sumažinti uodų puolimą. Taip pat ji priminė, kad uostyti ar valgyti priemonių nuo uodų nereikėtų, nes galima smarkiai apsinuodyti, nuo to ypač reikia saugoti vaikus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius