Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SBA nebetieks degalų „Lietuvos geležinkeliams“

Dyzelino pirkimo konkursą paskelbusi įmonė „Lietuvos geležinkeliai“ netrukus vertins pasiūlymus, tačiau didelio kiekio ir vertės degalų tiekimo konkurso sąlygos viliojo ne visus didžiuosius degalų rinkos dalyvius.
Naujieji „Lietuvos geležinkelio“ pirkiniai greitu laiku neatsipirks, tačiau esą padės įmonei sutaupyti elektros energijos bei remontų išlaidoms.
Traukinys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Iš konkurso traukiasi koncernas SBA, septynerius metus tiekęs degalus geležinkelininkams, rašo „Verslo žinios“.

„Lietuvos geležinkeliai“ netrukus sužinos, kas artimiausius metu bendrovei tieks dyzeliną – ketvirtadienio rytą baigiasi pasiūlymų pateikimo terminas.

„Lietuvos geležinkeliai“ netrukus sužinos, kas artimiausius metu bendrovei tieks dyzeliną – ketvirtadienio rytą baigiasi pasiūlymų pateikimo terminas.

„Lietuvos geležinkelių“ Pirkimų skyriaus viršininkas Saulius Braziulis sakė, kad 57,623 tūkst. tonų ketinama nupirkti per pirmus metus, o ar sutartis bus pratęsta dar metams tokiam kiekiui, priklausys nuo abiejų šalių.

Jis teigė, kad potencialūs tiekėjai konkursu domisi, pateikia daug klausimų dėl sąlygų, papildomos informacijos užklausė ne tik šalies degalų didmeninės rinkos lyderė „Orlen Lietuva“, bet ir kiti galimi tiekėjai, kurie Lietuvoje nėra turėję tokių didelių sutarčių.

„Lukoil Baltijos“ generalinio direktoriaus pavaduotojas tiekimui ir logistikai Raimundas Dabravalskis tvirtino, kad bendrovė pasiūlymo nepateiks, ir užsiminė, kad konkurso sąlygos ne pačios patraukliausios.

Tuo tarpu „Lietuva Statoil“ tiekimo departamento direktorius Pardavimų ir Giedrius Bandzevičius teigė, kad bendrovė svarsto galimybę dalyvauti konkurse, išanalizavo reikalavimus, bet dar nėra galutinai apsisprendusi.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius