Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEB bankas pradėjo prekiauti Kinijos, Izraelio ir Indijos valiuta

SEB bankas pradeda prekiauti pasaulyje sparčiai populiarėjančiomis valiutomis – Kinijos ženminbi juaniu (CNH), Izraelio naujuoju šekeliu ir Indijos rupija. Artimiausiu metu SEB bankas prekiauti pradės ir Brazilijos realu.
Indijos rupija
500 Indijos rupijų / Indijos rezervų banko nuotr.

„Augančios rinkos užima vis svarbesnę vietą pasaulio ekonomikoje, banko klientų prekybiniai ryšiai plečiami vis naujose rinkose, – sakė banko prezidento pavaduotojas, Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čiučelis. – Lietuvos verslininkams ypač svarbi Kinijos rinka, todėl tai, kad šios šalies valiuta įtraukta į banko valiutos sąrašą, turės įtakos ir mūsų klientų, ir paties banko galimybėms“.

Dėl šiuo metu Kinijos Liaudies Respublikos taikomų valiutos prekybos apribojimų ir pastangų po truputį liberalizuoti juanio rinką, susiformavo dvi Kinijos ženminbi juanio valiutos rinkos: Kinijos viduje cirkuliuojantis ženminbi juanis (CNY) ir už Kinijos ribų cirkuliuojantis ženminbi juanis (CNH). Būtent šios rinkos valiuta ir prekiaus SEB bankas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius