Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEB banko specialistai migruoja į Šiaulių banką

Vietos investuotojų bei Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko (ERPB) valdomas Šiaulių bankas stiprina vadovų komandą – į banko ir banko grupės vadovų gretas įsijungia keturi nauji bankų srities specialistai iš SEB banko.
Šiaulių bankas
Šiaulių bankas / Alvydo Opulskio / 15min nuotr.

Prie Šiaulių banko komandos prisijungė Mindaugas Plečkaitis, Gražvydas Šimkus, Mindaugas Rudys ir Rimvydas Mockus, teigiama banko pranešime.

„Ateidami su naujomis žiniomis ir vertinga patirtimi, jie daug dėmesio skirs banko produktų ir paslaugų pardavimui, susitelks į klientų poreikius bei jų lūkesčius“, – sakė Šiaulių banko administracijos vadovas Audrius Žiugžda, kuris iki 2009 metų rudens yra buvęs didžiausio Lietuvoje komercinio SEB banko prezidentas ir valdybos pirmininkas.

Šiaulių banko Kauno regiono vadovu ir filialo direktoriumi pradėjo dirbti M.Plečkaitis, kuris prieš pradėdamas dirbti Šiaulių banke buvo SEB banko Kauno filialo pardavimo privatiems klientams grupės vadovu.

G.Šimkui patikėta vadovauti Šiaulių banko Klaipėdos regionui ir filialui, anksčiau jis ėjo SEB banko Vakarų regiono filialo valdytojo pareigas.

Nuo kovo 1 dienos vadovauti Vilniaus regionui ir eiti Vilniaus filialo direktoriaus pareigas pradės R.Mockus, kuris pastaruoju metu buvo Fizinių asmenų skolų išieškojimo skyriaus vadovas SEB banke.

Naują vadovą turi ir antrinė banko įmonė „Šiaulių banko lizingas“ – bendrovės direktoriaus pareigas šią savaitę pradėjo eiti M.Rudys, ilgą laiką vadovaujamas pareigas užėmęs „SEB lizingo“ bendrovėje, pastaruoju metu – SEB banke. M.Rudys taip pat išrinktas „Šiaulių banko lizingo“ valdybos pirmininku.

„Esu įsitikinęs, kad naujų komandos narių patirtis, kompetencija, energija ir iniciatyvumas skatins mūsų klientus dar labiau pasitikėti Šiaulių banku, lietuviško kapitalo banku“, – sakė A.Žiugžda.

A.Žiugždai vasario pradžioje pradėjus vadovauti Šiaulių bankui, jo vadovai tvirtino, kad toks sprendimas leis ne tik išsaugoti esamas banko pozicijas rinkoje, bet ir jas stiprinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius