Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo Antikorupcijos komisija susidomėjo Klaipėdos jūrininkų ligoninės investicijomis į banko „Snoras“ vertybinius popierius

Seimo Antikorupcijos komisija trečiadienį kreipėsi į Klaipėdos jūrininkų ligoninę, prašydama patvirtinti arba paneigti informaciją, jog ši ligoninė yra įsigijusi banko „Snoras“ vertybinių popierių maždaug už 6 mln. Lt.
Seimo nariai mano, kad ligoninė investavo neapdairiai ir taip pažeidė visuomenės interesus.
Seimo nariai mano, kad ligoninė investavo neapdairiai ir taip pažeidė visuomenės interesus. / Eglės Petkutės/15min.lt nuotr.

Anot Komisijos pirmininko Kęsto Komskio, jei taip buvo iš tiesų, tuomet Komisijai svarbu sužinoti, kokiais teisės aktais vadovaujantis ir kokiu būdu buvo įsigyti banko „Snoras“ vertybiniai popieriai, kas priėmė sprendimą taip investuoti ligoninės valdomus pinigus.

„Šiuo klausimu domėtis pradėjome, siekdami apginti viešą interesą. Juk valstybė ir jos piliečiai dėl tokios neapdairios investicijos galimai prarado milijoninę sumą. Jei tai tiesa, turime išsiaiškinti, kas dėl to kaltas ir kas privalo prisiimti atsakomybę. Mūsų žiniomis, panašių atvejų, kai valstybinės įstaigos investavo į šio banko vertybinius popierius, yra ir daugiau. Būtinai pasidomėsime ir jais“,   teigė K.Komskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius