Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narys Valdemaras Valkiūnas parduoda verslą Latvijoje

Seimo narys Valdemaras Valkiūnas, buvęs aktyviausias Lietuvos verslininkas Latvijoje, parduoda savo verslą šioje šalyje. Pats verslininkas bei politikas nenurodo verslo pardavimo priežasties, tačiau rinkoje kalbama, kad jis tiesiog nusprendė pasinerti į politiką, rašo portalas eversus.lt.
Valdemaras Valkiūnas
Valdemaras Valkiūnas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pasak jo, V.Valkiūnas savo verslą Latvijoje aktyviai pradėjo pardavinėti šiais metais. Tam buvo pasamdyti finansiniai patarėjai – Latvijos įmonė „Eventus“.

„Viskas parduodama, tačiau svarbi yra kaina ir pirkėjas. Kitaip tariant, pirkėjas turi būti rimtas“, – sako V.Valkiūnas.

Seimo nario verslas, kuriame jis dabar yra tik akcininkas, yra maisto produktų gamyba, prekyba, logistika ir biurų nuoma. Veiklą kaimyninėje Latvijoje jis pradėjo dar 1992 metais, kai buvo įsteigta SIA „Voldemars“, kuri augo ir vėliau tapo įmonių grupe.

V.Valkiūno deklaracijoje nurodoma, kad šiuo metu jis yra 5 įmonių – „Valdo V“, „Voldemars“, „Pajumte“, „Serbenta“ ir LNAC – akcininkas.

Seimo narys eversus.lt sakė, kad pagrindinė jo įmonė yra „Voldemars“, kurios pajamos per metus siekia daugiau nei 50 mln. litų. Be to, bendrovė turi tris prekės ženklus – „Valdo“, „Tautos“ ir „Draugų“, kuriems prekes gamina įvairios bendrovės. „Voldemars“ iki šiol geriausiai buvo žinoma kaip maisto produktų pardavėja, tačiau nuo šių metų gegužės pradėjo prekiauti ir ne maisto produktais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius