Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 18 /17:41

Sekmadienį buvo sutrikęs Valstybinės mokesčių inspekcijos tinklapis

Sekmadienio popietę sutriko Valstybinės mokesčių inspekcijos tinklapio vmi.lt veikla. Lankytojus pasitiko minimalaus netipinio dizaino tinklapio versija ir užrašas „Sveikas, pasauli“. Netrukus gedimas buvo pašalintas ir informacija tapo vėl pasiekiama.
Pajamų deklaravimas
Valstybinė mokesčių inspekcija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Be viešai prieinamos tinklapyje skelbiamos informacijos, viena pagrindinių vmi.lt funkcijų yra elektroninių paslaugų sritis „Mano VMI“, kurioje lankytojai gali surasti aktualią asmeninę informaciją: VMI administruojamų mokesčių skolas ir permokas, priminimus apie mokėtinus mokesčius, taip pat elektroniniu būdu gali teikti arba gauti dokumentus, įsigyti arba pratęsti verslo liudijimus, registruotis PVM mokėtoju, pateikti prašymus grąžinti (įskaityti) mokesčio permokas (skirtumus) ir atlikti kitas veiklas.

VMI atstovė spaudai 15min Rūta Asadauskaitė teigė, kad sekmadienį planuotų IT darbų prie tinklapio nebuvo vykdoma, tačiau ji pridūrė, kad nesklandumas kilo dėl techninių bėdų, o ne dėl galimo įsilaužimo.

VMI tinklapis
VMI tinklapis

Nuotolinės paslaugos yra svarbi institucijos darbo dalis – šių metų liepos 8 d. skelbta, kad atsidarius fiziniams VMI aptarnavimo padaliniams gyventojai ir toliau aktyviai naudojasi nuotolinėmis paslaugomis.

Tinklapyje taip pat nuolat skelbiama visuomenei aktuali informaciją. Šią savaitę savo tinklapyje VMI paskelbė valstybės tarnautojų ir jų šeimos narių turto deklaracijų duomenis už 2020 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius