-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių banko darbuotojams pareikšti įtarimai už paskolą Vladimiro Romanovo įmonei

Šiaulių bankas prieš 6 metus išdavė kreditą, kuris siejamas su verslininku Vladimiru Romanovu ir su juo susijusiais fizinių bei juridinių asmenų galimai įvykdytais neteisėtais veiksmais. Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas vykdo ikiteisminį tyrimą ir pareiškė įtarimų Šiaulių banko darbuotojams, pranešama per biržą „Nasdaq OMX“.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas

2012 metais, iki Ūkio banko bankroto paskelbimo, su V.Romanovu susijusiai bendrovei Šiaulių bankas išdavė kreditą, kurio grąžinimui užtikrinti buvo taikyta nekilnojamojo turto hipoteka. Šiuo metu kredito sutartis yra pasibaigusi, ir tai jokios įtakos Banko veiklos rezultatams neturės, praneša bankas.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pareiškė įtarimus keliems Šiaulių banko administracijos darbuotojams. Įtarimai galimai yra reiškiami pagal su V.Romanovu susijusių asmenų ir šiame tyrime įtariamųjų asmenų pateiktus parodymus.

„Pabrėžtina, kad 2012 m. suteikdamas kreditą, Bankas laikėsi visų kredito įstaigoms keliamų reikalavimų bei su kredito išdavimu susijusių procedūrų“, – teigiama pranešime.

Taip pat pažymima, kad vykstantis procesas neturi įtakos Šiaulių banko veiklos tęstinumui ir kasdieniam darbui. Bankas atitinka visus banko veiklai keliamus reikalavimus ir normatyvus, o prisiimti įsipareigojimai klientams yra ir bus vykdomi. Apie vykstantį tyrimą Bankas informavo Lietuvos banką.

„Bankas bendradarbiauja su tyrimą vykdančiomis institucijomis, pareikštus įtarimus vertina kaip formalų procesinį teisėsaugos veiksmą ir tiki, kad išsiaiškinus situaciją ir teisėsaugai atlikus reikiamus tyrimo veiksmus, įtarimai darbuotojams bus panaikinti“, – pranešama investuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius