-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilta ir sausa vasara tapo atgaiva sezono verslininkams: mėgavosi klientų antplūdžiu

Šilta ir sausa vasara sugadino nemažai nervų žemdirbiams, tačiau tapo tikra atgaiva vasaros sezono verslininkams. Tarptautinės sodo ir daržo bei laisvalaikio gryname ore parodos Vokietijoje dalyviai sako po ilgo laiko pagaliau turėję progos pasimėgauti klientų antplūdžiu.
Gėlių laistymas
Gėlių laistymas / 123RF.com nuotr.
Temos: 3 Sodas Daržas Orai

Svilinantis karštis, akinanti saulė ir jokio lietaus šią vasarą tapo dideliu išbandymu gamtai, tačiau verslininkai, kurių darbo rezultatai priklauso nuo šiltojo metų laiko, trina rankomis – po poros itin prastų vasarų pagaliau išmušė jų sėkmės valanda.

„2018-tųjų vasara buvo ypač sausa, tad savaime aišku, kad tai labai padėjo laistymo sistemas diegiančioms įmonėms. Tačiau daržininkystei ir sodininkystei tai tapo problema, nes augalai tiesiog neaugo ir šis sektorius patyrė didžiulių nuostolių“, – sako Vokietijos sodo pramonės asociacijos vykdomoji direktorė Anna Hackstein.

Sodo baldų ir apšvietimo technikos gamintojai bei pardavėjai irgi džiūgauja – nors ši rekordus mušanti vasara oficialiai jau baigėsi, tai nereiškia sodininkystės-daržininkystės ar laisvalaikio gryname ore sezono pabaigos. Lauko kepsninių pardavėjai pabrėžia, kad jų prekių paklausa beveik nesumažėja ir rudenį.

„Manau, didžiausias mūsų pasiekimas, kad kepsninės tampa vis populiaresnės visais metų laikais“, – mano „InfraBeam“ generalinis direktorius Thorbjornas Nilsenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius