Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skinijos“ apyvarta šiemet sumažėjo 17 proc. iki 14,2 mln. litų

Kauno kojinių ir pėdkelnių gamybos bendrovės „Skinija“ apyvarta per devynis šių metų mėnesius buvo 14,2 mln. litų - 17 proc. mažiau nei pernai sausį-rugsėjį, kai įmonės pajamos siekė 17,1 mln. litų.
A.Kubilius prašė opozicijos paramos karpomam biudžetui
Pinigai / Egidijaus Jankausko/dienraščio 15 minučių nuotr.
Temos: 1 Kinija

Šiuos metus „Skinija“ planuoja baigti pelningai, taip pat ketina investuoti į naujus įrenginius ir didinti pajėgumą, ketvirtadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Pasak „Skinijos“ valdybos pirmininko Kęstučio Rudagalvio, metų pradžioje stipriai sumažėjo užsakymų iš užsienio partnerių – jie turėjo pilnus sandėlius atsargų, o ateities vartojimo perspektyvas vertino gana pesimistiškai.

„Dabar užsienio rinkos atsigauna – užsakymų daugėja, jaučiasi, kad lūkesčiai gerėja“, – sakė K.Rudagalvis. Anot jo, rudenį įmonei sudalyvavus parodoje Paryžiuje, atsirado naujų potencialių klientų iš kitų rinkų.

„Lietuvoje pardavimai nepelningi, nes vartojimas dabar palaikomas išpardavimais ir akcijomis. Mums, gamintojams, tai labai neparanku, bet negalime užleisti pozicijų. Žmonių perkamoji galia sumenko, mažmenininkai tempia į rinką pigią produkciją – pirkėjui pritraukti ir išlaikyti reikės įdėti nemažai pastangų“, – tvirtino K.Rudagalvis.

Anot jo, kitąmet „Skinijos“ pardavimai Lietuvoje gali mažėti, nes vis didesnę pajamų dalį pirkėjai priversti skirti maistui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius