Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sniego nuostoliai sieks milijoną litų

Dar tebesiaučianti pūga bando ne tik vairuotojų, bet ir nekilnojamojo turto savininkų kantrybę bei pasiruošimą tikrai žiemai. Iki 13 val. „Lietuvos draudimo“ Žalų centras užregistravo kiek mažiau nei 400 žalų. Bendrovė planuoja klientams kompensuoti beveik 1 mln. litų nuostolių.
Žiemiškas Vilnius
Žiemiškas Vilnius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Nuostoliai Sniegas

„Nevalyti, slidūs keliai, dėl gausiai iškritusio sniego neišvažiuojami kiemai, nepasirinktas saugus greitis – tai buvo pagrindinės šio pusdienio eismo įvykių priežastys. Iki pietų užregistravome 350 eismo įvykių. Nukentėjusiems vairuotojams vidutiniškai bus išmokėta po 2 500 Lt“, – pasakojo „Lietuvos draudimo“ kompleksinių žalų direktorius Gytis Matiukas.

Likusios užregistruotos žalos buvo susijusios su gyventojų turtu. Dėl turto žalų bendrovė rezervavo apie 100 tūkst. Lt.

„Noriu dar kartą paraginti gyventojus atsakingai prižiūrėti savo turtą: nuvalyti sniegą nuo stogų, atsargiai elgtis su ugnimi, nepalikti įjungtų elektros prietaisų, užsukti vandens sklendes, o vairuotojus būti atidžius kelyje, pasirinkti saugų greitį. Atrodo, tiek nedaug reikia, kad tokia graži žiema džiugintų ne tik vaikus“, – pridūrė G.Matiukas.

„Lietuvos draudimas“ priklauso vienai didžiausių draudimo grupių RSA, teikiančiai draudimo paslaugas 130 šalių ir aptarnaujančiai apie 20 mln. klientų pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius