Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sodra“ iš lietuvių sąskaitų nusirašė kone milijoną

„Sodra“ informavo, kad nuo kovo 24 d. iš skolininkų susirinko 2,19 mln. eurų – 1,46 mln. eurų žmonės sumokėjo patys, o 0,78 mln. eurų buvo nurašyti nuo sąskaitų. „Sodra“ skolininkų skaičių per prievartą mažins kiekvieną mėnesį – jie bus skatinami susimokėti patys, o to nepadarius, įmokos bus nurašomos nuo bankų sąskaitų.
„Sodra“
„Sodra“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tokį metinį įsiskolinimų valdymo planą „Sodra“ pristatė sausį ir jį įgyvendins visus metus.

Apie susidariusį įsiskolinimą ir planuojamą jo nurašymą nuo sąskaitos kiekvieną mėnesį informuojami tie skolingi asmenys, kuriems tą mėnesį numatoma pateikti mokėjimo nurodymą, rašoma pranešime.

„Sodra“ tikina, kad apie skolas informuoja visais turimais kanalais: siunčiant pranešimus į asmeninę „Sodros“ paskyrą bei elektroniniu paštu.

„Deja, elektroninio pašto adresus nurodę yra tik kas trečias „Sodros“ klientas, todėl kitus informacija gali pasiekti ne taip operatyviai“, – teigiama pranešime.

Žadama, kad asmenims, laiku nesusimokėjusiems PSD įmokų, bus duodama laiko tai padaryti. Pranešimai apie planuojamus nurašymo veiksmus bus siunčiami mėnesio pradžioje, o mokėjimo nurodymai pateikiami po 20 dienos.

PSD įmokos turi būti mokamos kiekvieną mėnesį iki einamojo mėnesio paskutinės dienos, o vėliau fiksuojamas įsiskolinimas. Šiuo metu vieno mėnesio įmokos dydis 34,20 Eur. Informacija apie skolų padengimą pateikiama „Sodros“ svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius