Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialūs pasiūlymai nekilnojamojo turto rinkoje

Nekilnojamojo turto rinkai išgyvenant krizę, butų bei namų pardavėjai išradingai kuria pirkėjų pritraukimo programas. Pasitelkę visas įmanomas rinkodaros paslaptis pardavėjai skatina pirkti dvejojančius pirkėjus.
Nekilnojamasis turtas
Nekilnojamasis turtas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Ekonomikos krizė privertė NT agentus rūpintis ne tik siūlomo buto ar namo reklama, bet ir įvairiais priedais bei dovanomis pirkėjams. Būtent tokiu būdu jie tikisi paskatinti klientą apsispręsti pirkti dabar, o ne delsti. Krizės metu delsiančių pirkėjų vis daugėja, nes žmonės tikisi, kad būsto kainos dar labiau kris.  Tuo tarpu statybos bendrovių siūlomos nuolaidos ir dovanos leidžia pirkėjui pasijusti tam tikru situacijos šeimininku ir toliau tikėtis dar didesnių nuolaidų.

Peržiūrėjus pastarųjų mėnesių World–Estate.com duomenų bazę matyti, kad situacija tampa tokia, kai abi pusės seka viena kitos veiksmus ir laukia, kuri greičiau nusileis. Priklausomai nuo noro ir pasiryžimo rizikuoti vieni pirkėjai sutinka su pirmu geresniu pasiūlymu, kiti linkę rizikuoti ir laukti dar geresnių dovanų.

Tiesa, dažniausiai šią kovą laimi pardavėjai, sugundydami klientą dovanomis. Labiausiai teigiamą sprendimą verčia priimti žinia, kad akcijos trumpalaikės, kad pirkėjas turi mažai laiko dvejoti.

Vienas populiariausių šiuo metu skatinimo pirkti būdų – dovanojamas naujutėlaitis automobilis. Kai kurios agentūros žada nemokamai įrengti virtuvę, įdiegti namų apsaugos sistemą, nemokamą draudimą ar tiesiog nuolaidas už pirmuosius kvadratinius metrus (pvz.., pirmojo kvadratinio metro kaina tik 1 euras). Priklausomai nuo buto kainos nuolaida gali būti apie 10 tūkst. eurų ir daugiau.

Taip pat statybos rangovai organizuoja privačius, t. y. vadinamuosius „flash“ pirkimus, kai nekilnojamąjį turtą galima įsigyti iki 30 proc. pigiau. Tokie pasiūlymai būna trumpalaikiai ir galioja tik iš anksto užsiregistravusiems pirkėjams.

Dovanomis ir nuolaidomis viliojami ir antrinio būsto (poilsio rezidencijų, vilų) prestižinėse poilsiavietėse pirkėjai. Štai viena Prancūzijos NT agentūra klientams siūlo nuolaidas partnerių paslaugoms. Pavyzdžiui, geresnes sąlygas paskolai iš banko paimti ar nuolaidas namo priežiūros mokesčiui.

Nekilnojamojo turto agentūrų specialistai patvirtina, kad dinamiškos kampanijos leidžia išvengti per didelio pardavimp kritimo, todėl verta pirkėjus vilioti bet kokiomis priemonėmis. Žmonės nelieka abejingi dovanoms ir geriems pasiūlymams, dažnas potencialus pirkėjas susigundo pasiūlymu gauti dovanų naują maždaug 10 tūkst. eurų kainuojantį automobilį ar kitaip sutaupyti įsigyjant nekilnojamąjį turtą. Be to, News.World-Estate.com specialistų manymu, šiuo metu investicija į NT kaip niekada gera, nes siūlomos nuolaidos ir dovanos apsaugo nuo praradimų perparduodant NT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius