Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 22 /12:24

„Greitai.lt“ stabdo prekybą „airBaltic“ skrydžių bilietais

„Interneto partneris“, valdanti skrydžių užsakymų portalą „Greitai.lt“, reaguodama į žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie galimą skrydžių bendrovės „Air Baltic“ nemokumą, laikinai stabdo šių oro linijų bilietų pardavimus.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.
Temos: 2 Prekyba airBaltic

 Prekyba bus stabdoma ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje bei likusiose devyniose rinkose, kuriose dirba „Interneto partneris“.

 „Taip siekiame apsaugoti savo klientus nuo galimų nuostolių“, – sakė „Interneto partnerio“ direktorius Audrius Ramanauskas.

Laikinai sustabdyti prekybą „Air Baltic“ siūlomų skrydžių bilietais „Interneto partneris“ nusprendė po to, kai žiniasklaidoje pasirodė Latvijos ūkio ministro Arčio Kamparo pareiškimai apie tai, jog 18 mln. latų (87,64 mln. Lt) nuostolį per penkis šių metų mėnesius patyrusi bendrovė gali tapti nemokia.

Vėliau „Air Baltic“ šią informaciją paneigė. Tikslesnių žinių apie bendrovės nuostolius laukiama po specialaus patikrinimo, kuris bus surengtas dar iki Joninių.

„Interneto partneris“ šiuo metu valdo skrydžių rezervavimo portalus dvylikoje Europos valstybių, tarp kurių – Baltijos šalys, Suomija, Lenkija, Didžioji Britanija, Čekija, Rusija, Ukraina ir kt.

Tuo metu bendrovė „Air Baltic“ teigia pati nutraukusi sutartį su greitai.lt dėl jų piktybinio elgesio.

„Anksčiau greitai.lt nesilaikė taisyklių dėl keleivių informavimo apie bagažo mokesčius, dabar, nors bilietų pardavimo agentas negali keisti vežėjo nustatytų bilietų tarifų sąlygų, greitai.lt pardavimo sistemoje nurodė, kad visi bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami. Greitai.lt kryptingai teikia nuorodas į informaciją, gadinančią vežėjo reputaciją, ir nereaguoja į bendrovės kreipimąsi“, – teigė „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Jau anksčiau T.Vizgirda yra sakęs, kad visos kalbos apie bendrovės finansines problemas yra tik priešrinkiminio mūšio Latvijoje rezultatas.

„Noriu akcentuoti, kad oro bendrovės veikla vyksta sklandžiai – mes vykdome ir toliau vykdysime po 200 reisų per dieną į 80 krypčių, kaip ir iki šiol. Apgailestaujame, kad prieš rinkimus Latvijoje viešojoje erdvėje įnirtingai remiamasi netiksliais faktais, kurie klaidina daugiau nei mūsų 30 tūkstančių klientų, kas mėnesį skrendančių per Lietuvos oro uostus", – teigė T.Vizgirda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius