Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Star Holidays“ – nei leidimų, nei lėktuvų

Likus mažiau nei savaitei iki pirmo numatyto naujos turizmo bendrovės „Star Holidays“ skrydžio, įmonė baigia išparduoti bilietus, bet teisės skraidinti keleivius kol kas neturi.
Star Holidays
Star Holidays

„Visi skrydžiai vyks, kaip ir numatyta. Dokumentai tvarkyti dar nebaigti, bet viskas vyksta pagal planą. Licenciją turime, į ją tik reikia papildomai įrašyti atitinkamų orlaivių tipus. Čia techniniai dalykai, bet užtikrinu, kad per šį etapą jokių trukdžių nėra“, – „Kauno dienai“ teigė „Star Holidays“ įkūrėjas Martynas Laivys.

Per metus „Star Holidays“ tikisi užimti apie trečdalį poilsinių kelionių lėktuvais rinkos ir aptarnauti apie 20 tūkst. poilsiautojų.

Pasak kelionių organizatoriaus vadovo, investicijos į įmonę per pirmus trejus metus gali siekti iki 10 mln. litų. „Pirmu veiklos etapu turėsime vieną lėktuvą. Dabar laukiame jo, artimiausiomis dienomis orlaivis turėtų atskristi į Vilnių. Vasaros pabaigoje tikimės išsinuomoti ir antrą, bet kol kas sunku pasakyti, kaip seksis“, – kalbėjo M.Laivys.

Jis patikino, kad keleiviai nenukentėtų net tada, jei vienintelis bendrovės orlaivis sugestų, – tam atvejui su „flyLAL Charters“ pasirašyta skrydžių pakeitimo sutartis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius