„Star1 Airlines“ skrydžiai jau vykdomi šimtu procentų

Lietuviška pigių skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ atnaujina visus reguliariuosius ir užsakomuosius skrydžius. Nuo balandžio 21 d. visi oro linijų bendrovės skrydžiai vyksta pagal įprastą tvarkaraštį, o balandžio 22 d. organizuojamas papildomas reisas į Londoną.
„Star1 Airlines“ lėktuvas
„Star1 Airlines“ lėktuvas / „Star1 Airlines“ nuotr.

Didžiajai daliai Vakarų Europos valstybių atidarius savo oro erdves, lietuviška pigių skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ nuo balandžio 21 d. grįžo prie įprasto skrydžių tvarkaraščio, teigiama bendrovės pranešime.

Kaip ir daugelis Europos aviacijos bendrovių, reguliariųjų ir užsakomųjų skrydžių tris dienas (balandžio 16, 17 ir 18 d.) nevykdžiusi „Star1 Airlines“ balandžio 19–20 dienomis jau skrido į Egiptą ir Turkiją, o balandžio 21 dieną skraidina į Londoną. Balandžio 22 dieną bendrovė vykdo papildomą reisą į Londoną, kuriuo skraidins keleivius, turėjusius bilietus skristi balandžio 20 dieną. Balandžio 22 dienos skrydis į Edinburgą, o balandžio 23 dienos į Milaną bus vykdomi laiku.

Pasak „Star1 Airlines“ vadovo Martyno Laivio, daugiausia abejonių buvo iškilę dėl skrydžių į Jungtinę Karalystę atnaujinimo, mat iki pat trečiadienio ryto nebuvo aišku, ar bus leista skristi Didžiosios Britanijos oro erdve. „Sulaukę gerų naujienų, nedelsdami atnaujiname skrydžius ir į šią valstybę. Žinome, kad daugiau nei 1 000 keleivių nekantriai laukia mūsų skrydžių maršrutais Vilnius–Londonas ir atgal, tad ketvirtadienį organizuojame papildomą reisą šia kryptimi“, – sakė M.Laivys.

Informaciją, kad skrydžiams iš Lietuvos šiomis kryptimis jokių kliūčių šiuo metu nėra, patvirtino ir Civilinės aviacijos administracijos (CAA) direktorius Kęstutis Auryla. Jis linkėjo oro linijų bendrovėms palankių orų ir daugiau pasitikėti savo įgula.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius