Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Star1 Airlines“ vasaros sezonu skraidins į Ibisą, Palermą ir Heraklioną

Lietuviška pigių skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ vasaros sezono metu vykdys reguliarius skrydžius į Ibisą (Ispanija), Palermą (Italija) ir Heraklioną (Graikija).
„STAR1 AIRLINES“ lėktuvas
„STAR1 AIRLINES“ lėktuvas / „STAR1 AIRLINES“ nuotr.

Naujosios bendrovės kryptys siūlomos savarankiškai keliones planuojantiems turistams, kurių sparčiai daugėja, teigiama bendrovės pranešime.

„Paskutiniais duomenimis Lietuvos oro uostuose daugėja keliautojų, planuojančių keliones savarankiškai. Siekdami patenkinti jų poreikius, suteikiame galimybę įsigyti bilietus į šiuos garsius kurortinius miestus ir patiems susiplanuoti atostogas prie Viduržemio jūros“ – sako bendrovės vadovas Martynas Laivys.

Skrydžiai į Kretos sostinę Heraklioną startuoja balandžio 24 d. ir bus vykdomi iki spalio vidurio. Ibisą keliautojai iš Lietuvos galės pasiekti birželį ir liepą, o Palermą – liepą ir rugpjūtį.
Savo naktiniu gyvenimu garsėjanti Ibisa yra laikoma Europos vakarėlių sostine. Poilsiautojų šioje Ispanijos saloje laukia žymiausi senojo žemyno klubai bei iki pat ryto trunkančios linksmybės. Tačiau Ibisa vilioja ne tik pašėlusiu naktiniu gyvenimu, bet ir ramiu poilsiu prie dangaus žydrumo Viduržemio jūros.

Palermas – Sicilijos sostinė, o Sicilija – didžiausia Viduržemio jūros sala. Nors ji ir priklauso Italijai, tačiau tai – lyg atskira respublika su savo papročiais, istorija ir kalba. Be įstabaus grožio miestų – Palermo, Sirakūzų, Katanijos ir kitų, poilsiautojus Sicilija vilioja gamtos grožiu ir galimybe pamatyti aukščiausią aktyvų Europos ugnikalnį – Etną.

Heraklionas – tai Graikijai priklausančioje Kretos saloje esantis miestas, stūksantis greta istorinių Knoso pilies griuvėsių. Be daugelio kitų pramogų, keliautojai iš Lietuvos turės galimybę pamatyti vieną antikinio pasaulio architektūrinių šedevrų bei susipažinti su šlovinga senovės Kretos civilizacijos istorija.

„Vasarą didžioji dalis keliautojų vyksta atostogauti. Pristatydami tris naujus skrydžių maršrutus į garsius Viduržemio jūros kurortus, keliautojams iš Lietuvos suteikiame galimybę tiesiogiai pasiekti jau aštuonis miestus. Ateityje planuojame ir toliau plėsti skrydžių žemėlapį ir pristatyti dar daugiau atostoginių krypčių iš Lietuvos“, – teigė M. Laivys.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius