-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su „airBaltic“ kovą skrido 36 proc. daugiau keleivių

Oro bendrovės „airBaltic“ keleivių skaičius kovą augo rekordiškai – oro bendrovė Baltijos šalių oro uostuose aptarnavo 238,5 tūkst. keleivių, o tai 36 proc. daugiau nei 2009 metų kovą. Žymiai didėjo (27 proc.) ir „airBaltic“ atliktų skrydžių skaičius – nuo 3284 pernai kovą iki 4155 praėjusį mėnesį, teigiama bendrovės pranešime.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.
Temos: 1 airBaltic

Pirmąjį metų ketvirtį – ketvirtadaliu daugiau keleivių

Viso per pirmąjį šių metų ketvirtį „airBaltic“ aptarnavo 624,2 tūkst. keleivių, t.y. 25 proc. daugiau nei pernai, ir atliko 11 731 skrydį (21 proc. daugiau). Vidutinis lėktuvų salonų užpildymas šiemet augo ir sudarė 62 proc.

„airBaltic“ keleivių skaičius Vilniuje – didžiausias šiemet

Per Vilniaus oro uostą oro bendrovė kovo mėn. skraidino 26,8 tūkst. keleivių – tai didžiausias rezultatas šiemet. Iš sostinės oro uosto praėjusį mėnesį „airBaltic“ atliko 604 skrydžius. Per pirmąjį ketvirtį oro bendrovė Vilniaus oro uoste aptarnavo 67,4 tūkst. žmonių.

Per Kauno oro uostą kovą „airBaltic“ skraidino 1467, o per Palangos – 2085 keleivius. Bendrai Lietuvoje „airBaltic“ praėjusį mėnesį aptarnavo 29,5 tūkst. keleivių ir atliko 764 skrydžius. Viso per pirmąjį šių metų ketvirtį iš Lietuvos oro uostų „airBaltic“ skrido 2148 kartus ir aptarnavo 77,5 tūkst. keleivių.

Kovą pristatyti nauji skrydžiai

Kovo 28 dieną oro bendrovė pradėjo skrydžius pagal naująjį vasaros skrydžių tvarkaraštį. Jame – 12 tiesioginių krypčių iš Vilniaus, 80 iš Rygos, 10 iš Suomijos ir 7 iš Estijos. Kovo pabaigoje „airBaltic“ pradėjo vykdyti naujus tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Hamburgą ir Dubliną. Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su „airBaltic“ galima tiesiogiai skristi į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Hamburgą, Kopenhagą, Londoną, Miuncheną, Paryžių, Rygą, Romą, Taliną. Nuo gegužės 17 d. bus pradėti tiesioginiai skrydžiai į Oslą.

„airBaltic“ taip pat gerina skrydžių punktualumo rodiklius – praėjusį mėn. daugiau kaip 90 skrydžių iš šimto atliko numatytu metu arba ne ilgesniu kaip 15 minučių uždelsimu (punktualumo rodiklis – 90,6 proc.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius