Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su streikų grėsme susidūrusi „Ryanair“ kviečia pilotų profsąjungas derėtis dėl jų pripažinimo

„Ryanair“ susidūrus su pilotų streikų Italijoje ir kitose šalyse grėsme, Airijos pigių skrydžių įmonė Europos pilotų profsąjungas pakvietė derėtis dėl jų pripažinimo.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

„Kalėdų skrydžiai mūsų klientams yra labai svarbūs ir norime išvengti bet kokio nerimo ar rūpesčio, kad jie dėl kokios nors pilotų protesto akcijos galėtų sutrikti“, – pareiškė „Ryanair“ vadovas Michaelas O'Leary. Jis pažymėjo, kad sąlyginis pasiūlymas pateiktas Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Italijos, Ispanijos ir Portugalijos pilotų profsąjungoms.

Dubline įsikūrusi oro bendrovė pareiškė, jog pripažins profsąjungas, „jeigu jos suformuos „Ryanair“ pilotų komitetus ..., nes „Ryanair“ nebendradarbiaus su pilotais, kurie dirba konkuruojančioms oro bendrovėms“.

„Mūsų klientų poreikiai mums yra svarbiausi. Taip pat norime išvengti jų Kalėdų skrydžių sutrikimų. Štai kodėl dabar visus klausimus su mūsų pilotais spręsime per pripažintas nacionalines profsąjungų struktūras ir tikimės, kad šios struktūros su mūsų pilotais gali būti ir bus suderintos jau Naujųjų metų pradžioje“, – pažymėjo M.O'Leary.

Apie pasiūlymą derėtis buvo paskelbta prieš pat „Ryanair“ pilotų ir skrydžių palydovų Italijoje penktadienį suplanuotą keturių valandų streiką.

Be to, kitą trečiadienį yra suplanavę streikuoti „Ryanair“ pilotai Airijoje ir Portugalijoje. Dėl streiko veiksmų, kurie kol kas nebuvo nurodyti, sutarė ir Vokietijoje dirbantys pilotai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius