Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suformuota „Snoro“ bankroto administratoriaus komanda

BAB banko „Snoras“ bankroto administratoriaus Gintaro Adomonio komandoje perimant banko administravimą dirbs advokatų kontoros „Tark Grunte Sutkienė“ (TGS) ir audito bendrovės „Deloitte“ specialistai, o tarptautiniuose procesuose administratorius pasitelks Didžiosios Britanijos advokatų kontorą „Linklaters LLP“ ir Šveicarijos „Nater Dallafior Rechtsanwälte AG”.
„Snoras“
„Snoras“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Rinkdamasis komandos narius vadovavausi skaidrumo, kvalifikacijos ir profesionalumo principais. Man viso proceso metu talkins tik tie žmonės, kuriais visiškai pasitikiu. Manau, kad išbandytų vietos ir užsienio specialistų lydinys leis bankroto procesą vykdyti greičiau, skaidriau ir mažesnėmis sąnaudomis“, – pažymėjo „Snoro“ bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Pirmiausia teks baigti banko paskolų portfelio pardavimo procesą. Horizonte – sudėtingi teisiniai procesai Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Apie kitus darbus kalbėti bus galima kartu su komanda baigus analizuoti proceso eigą ir dokumentus, – sakė G. Adomonis.

G. Adomonis taip pat yra ir Ūkio banko bankroto administratorius, todėl, pasak jo, pasirinktas proceso valdymo modelis leis sujungti kai kuriuos besidubliuojančius Ūkio banko ir banko Snoras procesus ir efektyviau juos valdyti.

„Kol kas anksti kalbėti apie konkrečius naujos komandos darbus ir terminus, tačiau jau dabar aišku, kad mums pirmiausia teks baigti banko paskolų portfelio pardavimo procesą. Horizonte – sudėtingi teisiniai procesai Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Apie kitus darbus kalbėti bus galima kartu su komanda baigus analizuoti proceso eigą ir dokumentus“, – sakė G. Adomonis.

„Snoro“ banko veikla Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius