-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sunkmečiu populiarėja pigių prekių parduotuvės

Atėjus krizei vilniečiai atranda naujas pigių prekių parduotuves, kur televizorių galima įsigyti už 300 litų, o dulkių siurblį – už 35 litus.
Televizorius
Televizoriai / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Prekės

Kaip rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ priedas „Sostinė“, Naujininkuose esančioje parduotuvėje „Tiesiog pigu“ kainos išties pritaikytos sunkmečiui – stikliniai staliukai čia kainuoja nuo 50 litų, kompaktinių plokštelių grotuvai – nuo 35 litų, o televizoriai – nuo 300 litų. Parduotuvės savininkai vadina ją antikrizine. Daugelis tokių prekių atvežtos iš Didžiosios Britanijos. Prekės nenaudotos, tačiau morališkai pasenusios, dalis jų su nedideliais defektais. Vaikinai sako, kad jų parduotuvėje išsyk buvo išpirktos duonkepės. 

Pigesnės čia ir kitose parduotuvėse parduodamos prekės. Pavyzdžiui, 48 centimetrų įstrižainės televizorius „Samsung“ antikrizinėje parduotuvėje kainuoja 630 litų. Pasak vyrų, gerai žinomoje parduotuvėje toks televizorius kainuotų mažiausiai 900 litų.

Kalvarijų gatvėje „Erbi“ taip pat prekiaujama pigiais daiktais. Muzikos grotuvai čia kainuoja 79 litus, dulkių siurbliai – nuo 35 litų. Dekoruotos didelės lėkštės čia kainuoja 3 litus, o dėžutės arbatos pakeliams susidėti – 5 litus. Anot parduotuvės vadybininko, šios yra itin populiarios, o kai kurias prekes pirkėjai veža perparduoti į turgų.  Jis pastebėjo, kad perpardavinėtojai dažnai daiktus perka tiesiog krūvomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius